mam pocit ze pre priatela nie som dost atraktivna

lost

za 3.5 roka :D ... alebo

dvojnasobok mojho dnesneho veku v poctoch mesiacov :D

(netusim ci to dava zmysel, ale zaujimava nahoda :) 21*2 mesiacov do 25ky :D )

INSOMNIA

ja zasnem ake vysvetlenia mi davas :D ale zial toto moju situaciu nijak nezmeni..proste mne napada len to ze pri pohlade na ine zeny popritom zabuda ze som vobec pre nho atraktivna (ak vobec som)ja si to iank neviem vysvetlit ani zmierit sa s tym..inak kolko mas rokov len tak pre zaujimavost..?

lost

no priklad seba, lebo neviem ako by to vnimal niekto iny :D
ale ten priklad som videl na rodicoch :D
mama sa otca stale toto vypytuje .. a podla mna skor s tym narobi "skodu" ako "uzitok".. ale co uz :) su dospely, mali by vediet co a ako robit :D (ina tema :D :D)
a dik :) niekedy len pisem chaoticky, to je tym horkom :D

lost

nedokoncil som asi celu myslienku..tak..
"aj ludsky mozog ma istu kapacitu, a pocase zabudne na tie stare a pridu nove, dookola".. to "dookola" som myslel tak, ze pozrie-zabudne.. nebol som vo vztahu aby som mohol s urcitostou povedat, CI by sa dalo NEpozerat co i len letmo na niekoho, ale zatial ako som cital/pocul tak ludske oko/videnie je take ze si prsote vsima pohyblive objekty :) a ked sa ludia obliekaju do takych farieb ak osa obliekaju, alebo proste vyniknu v dave.. tak na to ludske oko "kukne"

priklad:
ak idem po ulici a je tam
A) pekna zena
B) bezdomovec
... na ktore pozriem skor? podla mna je to nerozhodne, pretoze je to len jediny objekt pohybujuci sa na tej prazdnej ulici (teda pokial ten bezdomoved nelezi v rohu) (B je len cisto pre porovnanie, tiez je to clovek, len nema strechu, takze nic 'rasisticke" :P )

priklad2:
po ulici (100metrovej) sa pohybuje 100 ludi.. tak teraz tam bude priliz vela ludi na to aby si "obkukal" kazdu, respektive, mozno nebude mat ani "cas" v tom "chaose" kuknut ani na co i len jednu, pretoze bude musiet davat pozor aby nenarazil do nejakeho ineho chodca, alebo na nu ked uz tak pozrie na 10 krat kratsi cas, prave pre dovod ze aby do niekoho nenarazil :D
atd atd :D