proste len predstava ze priatel je v okoli peknych zien ma ubija :( dnes som sa koli tomuto s nim aj rozisla..proste viem ze sa im nevyrovnam a s tymto pocitom s nim dalej nemozem byt radsej budem sama.. proste neverim ze ma chcel aj taku aka som ked sam priznal ze sa mu paci to a to na zenach co ja nemam :(((
mam pocit ze pre priatela nie som dost atraktivna
ele
tak o tom ze ma miluje nemam nejake pochybnosti.. ano prve je to ci nam padne do oka aj ked mne na krase toho druheho az tak nezalezi..su to skor sympatie.. ako sa sprava ku mne a tak..
watermelon
no mam slabe sebavedomie..a lasku k sebe? tu vobec nie.. a ako sa mam mat podla teba rada? ako si to ty dokazala??
insomnia :DD ty chapes o com pisem, tym ale nechcem povedat, ze ta tvoj priatel nemiluje ;)
ved ked si aj niekoho hladame, tak prvotny impulz je prave fyzicka pritazlivost, az potom pridu dalsie veci ako charakter, atd... Jasne ze sa s nim nemusim hned vyspat ( eticke zasady)..
ele
tlieskam ti :)dobre si to o nom vystihla
insomnia: necitala som celu diskusiu, a tak sa ospravedlnujem ak si uz o tom pisala ale mam otazky:
ty mas sebavedomie, mas respekt a lasku k sebe? myslim ze by si mala zacat prave tu. pretoze ziadnemu partnerovi nemozes zakazat aby sa pozeral (pokial neocumuje, tam by som videla rozdiel)
ved nemozes pozerat na ine baby a porovnavat sa vkuse ze co maju a ty nie. to je na zblaznenie, takto ostanes sama alebo sa scvoknes. Kazda zena je vynimocna. kazda jedina.
poznam to, bola som dakedy velmi ziarliva, az som citila bolest pri srdci, ked partner komunikoval s inymi zenami a to ani nemuseli byt nejak extra pekne. to je preto ze som mala nizke sebavedomie, nemala som sa rada. nastastie som sa z toho dostala viacerymi sposobmi.
teraz som sebavedoma, milujem sa a svoje telo a viem ze som rovnako atraktivna ako ine zeny, lebo kazda z nas je atraktivna pre niekoho. ale musis sa milovat - a to nehovorim o nejakom narcizme.
AdamKrt
blbe prirovnanie..
s tym suhlasim skutky su dolezite..ale takisto aj pomyslenie..
a aj ten druhy priklad mi dako nesadol.. to musis zazit ten pocit..
Adam Krt ty sa tu vyfarbujes uz dost dlhy cas, aby som vedela co si zas :D Nemam zaujem ta tu urazat a ponizovat, to mi je proti srsti. Ja mam harmonicke manzelstvo a to co tu ja pisem je Freudova teoria, ako na nas vplyva nase libido a sexualny pud PODVEDOME.Sme ludia a preto mame aj moralne zabrany, na rozdiel od zvierat, ved to by sme sa podvadzali a trtkali ako zajace. Pre mna si maximalne zadubeny clovek, co si mysli, ze iba jeho realita, to co zije, je to jedine a najlepsie, sa zobud!!!!
usiko
cudzie su mu to ano..a ja sa snazim spravit pre nho vsetko..a nehadam sa a nim aj toto som mu normalne vysvetlila.. mozno som jedinecna ale isto si niekedy pomysli ze by som mohla vyzerat tak a tak.. a niekedy mam aj taky pocit ked prejde okolo nas dajaka fakt slusne vyzerajuca zena ja mam potom pocit ze som obycajne nic..:( ako to dostat z hlavy..
INSOMNIA:
zcestne uvazujes... To je, ako keby Tvoj priatel povedal, ze milovanie sa je hriech a najvacsia laska je laska nebeska a ze je treba nehresit milovanim fyzickym, ale iba duchovnym. Ze nesmies mat take a take myslienky, ze si musis mysliet to aj to, lebo on ma take myslienky a neni to fer, ked Ty mas ine...
Oci mas, divat sa mozes na vselico. Od toho su...
Dolezite je, co clovek urobi. Skutky. A nie, na co sa pozera, ci co mu prebehne hlavou...
-------------
Kebyze to zoberies do extremu, tak povedzme Tvoj priatel by mohol mat milenku na ten sposob, ze on nebude nic robit a ona ho bude vzrusovat. On zavrie oci, nic neuvidi, nic neurobi, nepohne sa, len bude drzat a ona sa bude na nom odbavovat... Vsak on sa na nu ani nepozrie, to bude ok ? :-D