mam pocit ze pre priatela nie som dost atraktivna

AdamKrt

ele:

mysli si co chces. Mysli za druheho, ked Ty vies lepsie, co chce on... ;-))) Ani zvierata netrtkaju vsade kam im oko doleti... ;-)
------------------------
INSOMNIA:

dakujem, ale takyto druh myslienok, aky mas nechcem nikdy zazit. Mas proste chorobnu ziarlivost a bez urazky, mala by si to liecit. Prilis malo si doverujes.

Lutujem osoby, co takto zmyslaju o sebe. A chudaci ich partneri,partnerky. Taka osoba si bude chciet dokazovat stale, ze ako ju partner miluje, nebude chciet akceptovat ten fakt a druheho skor ci neskor omrzi stale nieco dokazovat...

INSOMNIA

watermelon

skoda ze to nemaju rovnake ako my zivot by bol lahsi :D ale potom by to ovsem neboli muzi :D a myslim keby aspon trocha nemal taketo spravanie ako my zeny nevedela by som s nim zit lebo u mna velmi neplati ze protiklady sa pritahuju moj nazor :D

watermelon

vidim v tebe seba dakedy

aj ja som nad tym dumala a vysvetlila som si to takto: veri mi, lebo 1)neziarli, 2)je sebavedomy nemusi sa uistovat stale o tom, ze niekde je krajsi chlap ako on 3)chlapi aj ked ziarlia, casto ti to nedaju najavo, neviem preco, ale skratka oni nerozpytvavaju veci ako my zeny, on sice zaziarli na minutku a potom ide zivot dalej, netrapi sa nad vsetkym ako my

INSOMNIA

este nieco preco mi moj priatel tak veri? a ja to nedokazem? skadial ma tu istotu..?vsetko co mi povie spochybnim sam mi povedal ze mu neverim ze ako mi to ma dokazat..

watermelon

vela stastia insomnia, som si ista ze to zvladnes, len to nevzdavaj hned pri prvom zakopnuti. je to o vytrvalosti a trpezlivosti

a este mi napada jedna vec, ale neviem ci to je dobre hned na zaciatku robit, ale mne pomaha ked si vsimnem peknu babu ju ocenit (sama pre seba), skratka poviem si vau ta ma pekne vlasy, nohy, saty... a prajem jej to...

watermelon

ako ti pisem zacni tymi autosugesciami - opakuj si aj 100krat denne mozes hned ked sa zobudis a pri zaspavani - vtedy to ma najvacsi efekt, lebo si v hladine alfa. opakuj si co len chces. ale nie viac ako 2 sugescie naraz na zaciatok. cize som sexy a som so sebou spokojna, som atraktivna a som so sebou spokojna - podla toho co chces ale to som so sebou spokojna tam zahrn vzdy - lebo to je podla mna to co potrebujes, byt so sebou spokojna!
s tou meditaciou, ak chces, na nete mas napisanych kopec postupov ako to robit, skratka ide o to aby si prestala rozmyslat na chvilu, vypla a tak sa dostala do alfa hladiny pripadne nizsie (delta - ale to sa podari len takym co medituju cely zivot) a v alfa hladine si mozes tieto formulky zasa opakovat, pripadne su aj ine postupy, tie tu rozhodne nejdem rozoberat (ludia su obmedzeni a nepotrebujem pocuvat blbe poznamky). ale ak budes meditovavat a bude sa ti darit, daj mi vediet, napisem ti co robit a co si predstavovat. sila predstavivosti je obrovska.
ja som zacala knihou od Louis Hay - Miluj svoj zivot, ona ma na trhu kopec knih, mozno aj lepsich, neviem. Na zaciatok, ked o tom nic nevies, je dobra kniha, ale nie som si ista ci staci.
potom knihy od V. Sinelnikova, alebo knizka Miluj sam seba a bude ti jedno koho si vezmes (neviem autora, vygoogli)
skratka knihy na takyto styl.

INSOMNIA

watermelon

a ktore konkretne knihy by si mo odporucila? meditovat som sa este nepokusala ak sa nerata relaz pri hudbe a tak... skusila by som tvoje rady ked pises ze ti to pomohlo..

ele

hej ale zase krasa je velmi relativny pojem, aj ked my vnimame parik- muz a zena ze su skaredi, oni su sami pre seba mozno strasne sexi :))) Ani nam sa nepacia vzdy rovnaki ludia, je to velmi rozne u kazdeho ;) Krasa je aj samotne vyzarovanie, fluidum.

watermelon

zacala som literaturou osobnostneho rozvoja, ktora ti opise ako sa mat rada, preco je to dolezite (je to nesmierne dolezite - ak sa nemas rada, nema ta rad ani partner, navyse tym ze vie o tovjich komplexoch ho v podstate nastavujes na to aby si vsimal tvoje nedostatky)
takych knih najdes dnes spustu, ale mozem ti odporucit tie, ktore povazujem za lepsie.

potom som si zacala robit autohypnozy - meditacie a to mi pomohlo najviac - v priebehu par dni mi odisla ziarlivost.
vies meditovat? ak ano tak ti poviem co robit.

je jeden skvely film, ktory mi tiez pomohol mat sa rada - What the bleep do we know?
zacni s opakovanim si formuliek, ktorym sice sama neveris, ale po case sa presvedcis: napr. som krasna a som so sebou spokojna - ano vlastne takto som zacinala. opakovala som si to po ceste niekam, aj 100krat denne, az som sa o tom sama presvedcila.