Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??

Príspevok v téme: Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
monica

hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.

qtinuška

sunny: mne ten moj kludne pochvali oblecenie a tak, ale keby som mala cakat na slovicka lasky, tak sa asi nedockam

sunnysweetie33

ja som s priatelom 5r. a hadaj,kolkokrat som za tych 5r. pocula,ze malubi???asi 100x,ale to bolo na zaciaktu..odvtedy som to nepocual skoro vobec,iba mi to niekedy napise..

a hadaj kolkokrat som pocula,ze som pekne oblecena?
1x!!!a to vtedy,ked som mu povedala,ze ty mi nikdy nepovies,ze som pekna,alebo ze sa ti pacim..tak mi povedal,ved ze ty si pekna a aj sa ti to hodi..ale bolo to len mojho donutenia :(

no viem ze ma lubi..ale toto mi na nom chyba..ja mu stale hovorim,aky je sexi a ze ho mam rada..ale on nic..uz to beriem tak ako to ide,ale dakedy ma to riaaadne trapilo..ale asi ho uz nezmenim :(
mmm

E l á n i s t k a

love doctor
a ide prawe o to,že to tak neprejawuju ale mali by pretože potom trpia owela wiac a ženy cítia keď chlapi trpia a keď ženám nepowedia dôwod môžu si to špatne wyswetliť a myslia si to čo není prawda a wieš ženám opak ťažko wyswetlíš
ale ďakujem ti že si mi w tomto trošku otworil očká

love doctor

elanistka - tak vidis. mozno to beries cynicky, ale ja s tym suhlasim a viem ze je to tak. proste emocie nie je nasa parketa.

E l á n i s t k a

Vo svete emócií muž stráca kontrolu nad situáciou tým, že už nie je majiteľom svojho postavenia. Tento pocit mu nedovolí ukázať jeho emócie. Ženy považujú mužov za necitlivých a ľahostajných. Je dôležité, aby sme pochopili, že mužská krutosť je len mýtus. Sú to veľmi citlivé a starostlivé tvory, niekedy dokonca viac ako ženy. ... thanks love doctor