Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??

Príspevok v téme: Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
monica

hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.

monica

soraja ja mam presne to iste ako ty....hmm akurate vcera sme sa strasne pohadali ze som myslela ze sa uz rozidem..plakala som a vtedy mi povedal ze ved vies ze ja ta mam rad vela krat som ti to povedal(A vtedy som na neho hodila taky pohlad ze sa az zlakol vazne som zazerala a povedla iba ze jasne...bolo to ironicke jasne)...no a mozno mu aj doslo..lenze som prisla nato ze chlapov treba tak nechat.on ti to sam povei alebo urobi pre teba nieco...ja somn to mojmu sice povedala dokopy 3 krat ..a uz mi vravel ze mu to vyhadzujem na oci stale a ze potom mui uz je to blbe povedat aj keby chcela..je na tom nieco pravdy..lenze vtedy som to nepochopila a nehnevala sa na neho a povedala som mu vtedy ze to vravim posledny krat a nikdy viac to nesopmeniem..a pomohlo ofd vtedy prejavuje lasku viacej...nemas priatlea leva??my so sunnysweety uz vieme svoje o levoch..

gomez

dievčence, iste poznáte staré známe "...lebo všetko čo poviete sa môže použiť proti Vám.". Jednoducho sa vás bojíme:)

Soraja

monica, normalne ked to citam, tak vidim svojho chlapa:-) myslela som si, ze len ja mam taky problem, bo co poznam baby, tak maju chalanov ze chalani si ich mojkaju viac ako ony ich. NO moj mi tiez casto nevravi, ze ma lubi, a ked tak ze chcem nieoc pekne pocut, tak povie lubim ta, ziadna romantika nic, on to nepozna. A pri sexe? Tak vtedy by sa to podla mna najviac hodilo, pri milovani mi to NIKDY nepovedal, a mna to stvalo strasne dlho, ale uz som si zvykla. Ale stve ma tiez, ze nevie prejavit city, urobim mu prekvapko, poslem peknu smsm alebo mail, vymyslam 2-3 hodinky a on mi nic na to ani nenapise (naposledy vcera, tak som sa nastvala ze az:-)) Zo zaciatku ako sme spolu zacali chodit bol iny, ale normalne ako keby skamenel, ale lubime sa a asi to vazne bude tym, ze to su chlapi:-)

Kalka

monica, maloktori chlapi vyjadruju svoje pocity. No mam priatela, ktoremu trvalo par mesiacov, kedy mi vedel povedat nieco pekne z lasky... ale to som mu uz musela povedat, ze nemam srdce z kamena, a ze to potrebujem raz za cas pocut. Isty cas sa stalo, ze mi aj do placu bolo, ze to neni mozne. A nakoniec sa aj premohol,ale chlapi maju taku naturu. Nie su zvyknuti vyjadrovat city najavo, povedz mu, ze ked to nevie slovami, tak aspon skutkami, napr. smskou, pozornostou, pozvanim, a povedz mu, ze nech sa posnazi!!! Raz bude musiet niekto niekoho poziadat o ruku, a nech sa s tym nauci zit, v zivote je aj o tom, prejavovat si city. Nemusi to byt kazdy den.

sisa008

THA LUDIA MNE SA PACI JEDEN CHALAN A PODLA MNA SA MU PACIM AJ JA VZDY KED IDE NA BICYKLI TAK SA KU MNE ZASTAVI A KED SOM NENI S NIM TAK PREZVANA ALEBO SMS-KUJE ALEBO MA HLADA CI SOM NAHODOU VONKU TAK MI PORADTE BUDE S TOHO NIECO???

monica

sunnysweetie ved mi uz vieme svoje co to o nasich priateloch a mame tu new bau podpisana ako bodky ... a vitaj v nasom klube...