Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??

Príspevok v téme: Preco muzi nevedia vyjadrit svoje city??
monica

hmm nevedela som kam mam tuto otazku zaradit..no proste ja mam priatela a patri k muzom,ktori nevedia povedat zene nieco pekne..lubim ta alebo nejake skratka pochvalu mas krasne oci..viem ze ma lubi..no chyba mi to..povedal mi,ze ked to povie raz to znamena ze ma stale lubi.no ja som clovek ktory to potrebuje obcas pocut.myslim ze to kazdy je taky ze to potrebuje pocut.tak prosim chlapi aj zeny vyjadrite sa..ozte mi napisata ke mate vy skusenosti s tymto a vy muzi mi mozno pomozete pochopit preco ste niektori taky.

jarikt

a "monicka", tazko Ti asi vseobecne poradit, viem ako to teraz chyba mne (aj ked skor som to nechapal!) a preto Ta chapem, lenze... chybat Ti to moze, ale aj ked Ti to bude niekto hovorit 1000x denne, nikto Ti nezaruci, za to tak dotycny citi. a to som Ta asi nepovzbudil??? ale, podla seba viem, ze su taki muzi, ktori aj ked citia lasku srdcom, dusou, nevedia ju vyjadrit... Ak nieco, kludne napis, aj na mail, rad Ti pomozem ak mozem.

jarikt

ahojte. ja som tiez patril k tomuto typu muzov. zmenil som sa v tomto(teda uz to dokazem vyjadrit castejsie) az po dost tazkej zivotnej skuske. ale potom to babe zacalo vadit a zistil som to, co uz v zivote mnohokrat, ze ja som to citil a nehovori a ona hovorila a necitila:):):) teda mozno to necitila az tak uplne, nieco urcite citila, ked bola somnov. aj ked dnesne vztahy(vacsina)ako vidim su viac-menej o spolocnom byvani, spolocnom plateni uctov, ale kazdy si robi co chce. nejako sa mi to bridi. a "najlepsie" su tie vztahy, kde sa navzajom este aj poza chrbat ociernuju a doma akoze vseto OK! no BORDEL

:-))

noo napriklad moj priatel je v tomto uzasny...vie mi to povedat a aj ukazat... nema problem mi povedat lubim ta pred nikym a nikdy...
hocikedy ma pobozka, chyti za ruku...
a chvali si ma pred ostatnymi :-))
juuj ako ho ja lubim ..
je to super, ked to vie dat najavo

sinba

123,zeny su presne take.povedia ti,ze nechcu to alebo ono,ale pritom cakaju ze to urobis. a ked to neurobis,tak su nestastne,ze ta nenapadlo,ze to mas urobit alebo povedat,aj ked to nechceli. povedali ze nechcu,ale len preto,aby videli,ze ty to napriek tomu urobis,lebo je to spravne a oni si to v hlbke duse paraju...tak ako sa v tom vyznat? chcem urobit najlepsie,co sa im paci a dopadne to zle,lebo vlastne chceli pravy opak.fakt zrele na psychiatra..len uz neviem ci ja alebo zeny.

yaya

U mna je to presne naopak, mna moj priatel učí ako prejavovať city a aj preto ho mam tak rada, že neušiel hned tak ako ostatní, pretože ja sa nedokážem len tak lahko zalúbiť, a už vobec nie o tom hovoriť...

love doctor

presne tak ako katika pise. ked ho do toho budes nutit, on ti to sice bude hovorit casto ale uz bez emocii. to hadam nechces.

katika88

ZuziP ono vela zalezi aj na tom z akej rodiny pochadza.Co sa tyka mojho priatela tak jeho rodicia spolu velmi zle vychadzaju a on cele detstvo nevidel takmer ziadne prejavy ich vzajomnej lasky, takze nemozem cakat ze mi to bude stale hovorit.ALe ked mi uz nieco povie tak to stoji zato a ja si to velmi vazim.Lebo vacsinou su to veci ktore ma az dojimaju k slzam.Ked ho do nicoho nenutim je to ovela lepsie.Nikto nema rad ked ho do niecoho nutis.Ani slova lasky si nemozno len tak vynutit.Malo by to byt spontanne a vtedy je to krasne.