Mne sa snivalo, ze ma byvaly podvadza, este na zaciatku vztahu. Paradoxne, vtedy chcel iba mna, milenku si nasiel az o niekolko rokov. A vtedy sa mi zas snivalo, ze nechce ju. To, ze sa ti sniva, ze ta podvadza, znamena, ze sa bojis, ze ho stratis. Mne sa to snivalo vtedy, ked musel odist zarabat do zahranicia na nejaky cas.
Pridam sa k vam s niektorymi mojimi snami.
Niekedy mavam sny, ktore sa potom splnia, nie doslova, ale podstata tam je. Napriklad sa mi snivalo, ze bratranec havaroval a zahynul. Sice havaroval, ale prezil, nebola to velka nehoda. Mne sa to vsak snivalo este predtym, nez sa vobec rozhodol ist do autoskoly, cize som nemohla vediet, ci bude niekedy soferovat. Alebo sa mi snivalo, ze kolegyna bude mat syna. Odisla hned na matersku a nebola som s nou v kontakte a predsa som to tusila.
Potom mam obycajne sny, ktore sa stale opakuju.
Podobne ako lost, aj ja mavam sny, ze utekam. Hoci, ked som chodila do skoly, toto sa mi snivalo cstejsie. Proste utekam pred niecim, obudou, zlym clovekom. Nohy mam strasne tazke alebo aj ked nie su tazke, nemozem zrychlit. Snazim sa utiect, schovat, ale len s namahou sa dostanem do bezpecia. Skonci to vsak dobre, lebo dobehnem do bytovky, zavriem dvere a potom do bytu. Sice dlho hladam kluce a nemozem trafit ten spravny, ale nakoniec ho najdem, odomknem dvere, vojdem dnu, zavriem, zamknem, vydychnem si a ... zobudim sa. Raz som vsak nevladala utekat a ten zly clovek ma chytil. Nebolo to zle, nakoniec bol z neho krasny chlap a v tom sne sme prezili noc plnu vasne. Znamena to, ze netreba pred problemami utekat, ze nemusia byt take zle, ake sa zdaju?
Zase, ked sa mi sniva, ze mam s niekym konkretnym sex, to uz viem, ze bude zle, hadky, nedorozumenia, napriklad s teraz uz byvalym, ak sa mi snivalo, ze ten sex bol s nim.
Potom su tu sny o cestovani. Mam niekam odcestovat a zabudnem si nieco a prave to, co je najdolezitejsie, pas, zubnu kefku alebo nemam ziadne ponozky alebo spodne pradlo, len to na sebe. Alebo sa mi sniva, ze mam ist do prace. Povedzme, ze mi autobus odchadza o 6:15 a ja zobudim o 6:10. A za tych 5 minut neviem, co robit skor, ci sa umyt, obliect, najest a k tomu este zistim, ze nemam vymene skolske knihy. Akoby som chodila do skoly. potom pridem na zastavku a neviem, ci autobus uz isiel alebo nie, tak sa rozhodnem ist pesi do prace ale nejako nikdy nedojdem pred zobudenim.
Volakedy som mavala aj sny o padani alebo skor vyskach. Som na streche alebo utese a bojim sa, ze spadnem a kricim o pomoc. Pridu tam nejaki ludia, zvycajne ich poznam a hovoria mi skoc, chytime ta. Lenze su odo mna vzdialeni asi 10 metrov, nestoja hned podo mnou, cize tazko by ma chytili, keby som skocila. Zacnem sa smykat a ked sa poslednym prstom pustim strechy alebo utesu, zobudim sa.
Mala som uz aj sen vo sne, to bol horor. Sedela som s babkou v obyvacke a pozerali sme film. Davali nejaky horor a chcela som to prepnut, ale nedalo sa, ani sa nedal televizor vypnut. Zrazu som sa zobudila, isla som z izby do obyvacky. Tam sedela babka a pozerala film povedala som jej, co sa mi snivalo. Zas ten isty film, znova sa nedal prepnut ani vypnut. Az potom som sa zobudila, ale naozaj.
Mala som uz aj sny, kde sa stavalo to, na co som si zmyslela. Napriklad, teraz chcem, aby bol pri mne chlapec, ktory sa mi paci a budeme na rozkvitnutej luke a ono to fungovalo.
Som sa nejako rozpisala, ale zaujimalo by ma, co si o tom myslite, ci sa v tom niekto vyzna.