Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sniva sa mi, ze ma priatel podvadza. Co to znamena?

Príspevok v téme: Sniva sa mi, ze ma priatel podvadza. Co to znamena?
sweetyi

Uz viackrat sa mi snivalo, ze ma priatel podvadza a to tak, ze som v tom sne zistila, ze chodi s dvoma zenami naraz, alebo proste, ze ho stretnem v sne ako cestuje s nejak.priatelkou kt.sa mu paci a zacina si s nou. A potom mi to normalne poviem, ze ona je prenho zaujimavejsia a ze sa zalubil a paci sa mu.
Tieto sny sa opakuju, asi 3krat sa mi to snivalo, a vzdy s nejakou inou holkou. A to sa mi stava najma vtedy, ked rozmyslam o jeho byvalej s kt.bol asi 4 roky, ze ci sa k nej nevrati.

Poradte ako to mam chapat? Mam sa nad tym nejak viac zamyslat, alebo je to len sen a moje podvedomie?

Dakujem

Mozziillaa

mne sa stalo niečo podobné. Bolo to v marci-apríli min. roku, mávala som presne také isté sny, častokrát. Boli sprevádzané pocitom, že akosi prekážam v niečom,... že si našiel inú, resp. že s ňou začína rozvíjať vzťah ... nebrala som to vážne i keď ma to dosť psychicky trápilo. O pár mesiacov neskôr som mu prišla na neveru preesne v ten istý čas, ako som mávala tie sny. Neviem či je to náhoda, či fakt, že ženská intuícia má niečo do seba,.. každopádne, dôvod na takéto sny musí existovať...

ajjatopoznam

Ja to tiez poznam. Obcas sa mi sniva, ze ma priatel podviedol, flirtoval s inou alebo ma prestal mat rad. Priznavam, ze som ziarliva. Tazko som niesla rozvod svojich rodicov pre neveru a dokonca moj priatel sa do mna zalubil pocas skoly, ked sme boli denne spolu i na intraku ako spoluziaci a kamarati, pricom doma mal frajerku ktora studovala zase v inom meste. Ked ma prepadne ziarlivost cez den, snazim sa ovladat, lebo mu tym ublizujem, ale sny neovplyvnim. A ked to pride, cely den potom premyslam, ci je to varovanie alebo len ta ziarlivost. Myslim, ze sny nepridu nahodne ale ako reakcia z dna. Ked ziarlim na nejaku dotycnu, sniva sa mi aj v noci s nou alebo inou. Pritom cas doteraz vzdy pri dotycnej ukazal, ze sny boli asi blbost. Ale nespala som napr. ani dnes. Posledne dni som bola nanho neprijemna a stale som frflala az mi vytkol moju castru nespokojnost. A v noci to prislo. Snivalo sa mi, ze ma uz nema rad a rozisli sme sa. Nebojim sa ani tak jednorazovej nevery. Vie, ako by mi ublizil a ze by u mna skoncil a verim, ze je tak seriozny, ze sa ovladne, ved planujeme byt spolocnu buducnost. Ale bojim sa, ze sa zalubi. Neplati, ze by som si neverila v krase alebo v posteli. Skor sa bojim citov. A som nervozna, ak je pokusenie, ze by sa mohol s niekym dobre spoznat a zalubit.A tak sa obcas trapim cez den aj v noci...

kvetttt

mne sa snivalo, ze mojho zvadzala pred mojimi ocami nejaka cudzia blondina a on mi v tom sne povedal, ze nemam sa bat, ze to vybavi a flirtoval aj on.... pred tymto snom som nemala ziadne podozrenia ani nic.. proste len tak sa mi to prisnilo... par tyzdnov na to vyslo najavo, ze moj drahy sa stretol s nejakou blondinou s cielom uzit si, no nedoslo k nicomu.... zevraj... to uz je iny pribeh....... odvtedy sa obavam kazdeho sna...

Fernando

A mne sa snivalo ze som spoznal fajn mladu zenu ale mala male dieta s niekym inym. Holt asi sa kazdemu sniva to, coho sa najviac boji :D ;). Kazdemu sa sniva nieco ine a nejak inac. Ja osobne mam dost realne sny, su to tuzby, alebo vdaka snu sa stanu tuzbou, veci o ktorych rozmyslam, atd. Mam to stastie ze mavam vacsinou pohodove sny. Ale netreba sa nad tym prilis zamyslat.

alusinka

Mne sa zas mnohokrat sniva opak. Ze ja som ta, co podvadza svojho priatela. A nejako som to nikdy neriesila. Radsej nech sa podvadza v sne, ako v skutocnosti ;)

slobodnaa

Znamená to jedine to, že máš strach z toho, že sa to stane a to jednoducho preto, lebo máš komplexy a necítiš sa dostatočne krásna.
Odpoveď si si dala na konci - je to iba tvoje podvedomie. Ale sny rozhodne nepodceňuj, skôr ich analyzuj a porovnaj so svojím skutočným životom. Bežní ľudia nemávajú veštecké sny :-), sen je vlastne odrazom nášho skutočného strachu.