Ja to tiez poznam. Obcas sa mi sniva, ze ma priatel podviedol, flirtoval s inou alebo ma prestal mat rad. Priznavam, ze som ziarliva. Tazko som niesla rozvod svojich rodicov pre neveru a dokonca moj priatel sa do mna zalubil pocas skoly, ked sme boli denne spolu i na intraku ako spoluziaci a kamarati, pricom doma mal frajerku ktora studovala zase v inom meste. Ked ma prepadne ziarlivost cez den, snazim sa ovladat, lebo mu tym ublizujem, ale sny neovplyvnim. A ked to pride, cely den potom premyslam, ci je to varovanie alebo len ta ziarlivost. Myslim, ze sny nepridu nahodne ale ako reakcia z dna. Ked ziarlim na nejaku dotycnu, sniva sa mi aj v noci s nou alebo inou. Pritom cas doteraz vzdy pri dotycnej ukazal, ze sny boli asi blbost. Ale nespala som napr. ani dnes. Posledne dni som bola nanho neprijemna a stale som frflala az mi vytkol moju castru nespokojnost. A v noci to prislo. Snivalo sa mi, ze ma uz nema rad a rozisli sme sa. Nebojim sa ani tak jednorazovej nevery. Vie, ako by mi ublizil a ze by u mna skoncil a verim, ze je tak seriozny, ze sa ovladne, ved planujeme byt spolocnu buducnost. Ale bojim sa, ze sa zalubi. Neplati, ze by som si neverila v krase alebo v posteli. Skor sa bojim citov. A som nervozna, ak je pokusenie, ze by sa mohol s niekym dobre spoznat a zalubit.A tak sa obcas trapim cez den aj v noci...