Nenávidím svoj život, seba...

Príspevok v téme: Nenávidím svoj život, seba...
IhateMYlife

*****Moj zivot? Len pretvarka, strach, samota a zial... Vopred dakujem vsetkym, ktori si toto precitaju az do konca...*****

Som dievca, ktore by si malo uzivat zivot, chodit von s kamaratmi, zabavat sa... Lenze moj zivot je UPLNE iny... Ja by som ho ani nenazvala zivotom v pravom zmysle slova...
Cele prazdniny som doma, nikam nechodim, lebo nemam kamaratov. V skole sa so mnou bavi z lutosti len zopar dievcat. S chlapcami sa vobec nerozpravam, nemaju zaujem...
Vsetko sa to zacalo nastupom na strednu. Odvtedy zijem v neustalom strese, zle spim, je mi na vracanie... Byva mi zle, mavam zavraty... Zo stresov som vychudnuta, moje nohy aj ruky vyzeraju ako palice, nemam skoro ziadne prsia, zadok... Tvar plna vyrazok a jaziev... Hnusim sa sama sebe. Cele dni som smutna, zavreta doma, nikam nechodim... Ani s rodicmi dobre nevychadzam, nemaju na mna cas, nemam sa s kym porozpravat... Moj zivot je o nicom... Nemam ziadne ciele. O 2 roky maturujem, mala by som ist na vysoku, ale neviem, co bude dalej... Nemam ziadne plany, vobec si neverim, neviem, co v zivote chcem. Okrem toho som uz rok aj pol nestastne zalubena do skveleho chalana. On ani nevie, ze existujem. Nemam u neho ZIADNE sance. Vlastne u NIKOHO nemam ziadne sance. Trpim kvoli vsetkemu. Uz dalej nevladzem. Okrem toho mam pocit, ze za mnou v noci chodia mrtvi. Uz si zacinam mysliet, ze som pomatena a patrim na psychiatriu. Najradsej by som uz bola...niekde na druhom svete... Cudujete sa mi? :,-(

Matusisko_xD

Nuž ja mám podobný život a to mám 23 rokov. S kamarátmi chodím len po večeroch vonka, prišiel som o robotu kvôli zdravotnému terajšiemu stavu, vzťah už nemám ako som skočil strednú, pretože som mal vždy nízke sebavedomie kvôli mojej váha aj keď som mal viacej ako 3-4 kratšie vzťahy a stretol som sa so situáciami, kde mi okoloidúce baby povedali, že som fešák alebo sa pousmiali či obracali ale aj tak som mal vždy nízke sebavedomie a možno ani preto nemám už dlho vzťah. Nikdy som nebol na dovolenke, otec nás opustil a môj život je vcelku prázdny a totálne nudný. V mojich rokoch už majú ostatní vzťahy, chodia po dovolenkách či spolu bývajú no a ja som na úplnej inej strane ako ostatní. Samozrejme, že mi je z toho nanič a v živote mi nevychádzajú ani tie najmenšie veci. Takže tiež sa nemám čím chváliť.

uterak

Chodia v noci mrtvi? To je asi spankova paralyza, ked sa strnes zo sna a mas pocit, ze stoji pri tebe postava. Skus zdravsie zit, daj sa na vegetariansku stravu, zacni pravidelne behavat, uzivat probiotika a vlakninu, cvicit. Vo fitkach su vzdy ludia, tam mozes pokecat a najst kamosky a niektore fitka organizuju aj aerobic, tam si uzijes kopu zabavy a hned budes inac pozerat na svet. Aj spankova paralyza zmizne. Za mrtvych sa mozes pomodlit ruzenec za duse v ocistci: na zaciatku verim v boha, otcenas a 3x slava, 1x zdravas, potom 13x 3 gulicky odpocinutie vecne, 13x 1 gulicka zdravas takym stylom, ze 3x odpocinutie, 1x zdravas, 3x odpocinutie, 1x zdravas, a tak dalej... Taky ruzenec kupis v obchodoch s nabozenskymi potrebami. To by ta malo upokojit a zbavit strachu z mrtvych. Oni nechodia, lebo su v ocistci a tam trpia, lebo si musia odtrpiet hriechy, co spachali za zivota a ked sa za nich budes modlit, tak sa z toho ocistca dostanu do neba za ovela kratsi cas, ako by sa tam dostali, keby sa za nich nikto nemodlil. Tym im skratis utrpenie a posielas ich do neba, Bohu sa taketo modlitby pacia, lebo on si zela, aby prisli duse k nemu do neba.

petaa

Ja mam 11 nemam kamaratov nikam nechodim som vzdy v ciernej v skole sa s nikim nebavim svoj znam slova stastie laska a podobne ale mne sa to tak paci nnaco su mi kamarati ked ich nepotrebujem

tina172

Veľmi dobre poznám to čo prežívaš. Z väčšej časti to zažívam aj ja. Nie je problém v tom, že by som bola škaredá, ale rodičia ma vo veľa veciach obmedzujú, nemôžem skoro nikde chodiť a tým pádom si nájsť aj ďalších kamošov alebo priateľa a to som už dávno dospelá.

Runner

Tarapaca - Tak vieš, ono niekedy sa možno boja toho, že si o nich urobíme nejaký obraz keďže už ako tak vieme o ich probléme. Ale to je samozrejme hlúposť :) Alebo, že sa pri nás nebudú cítiť dobre atď...dôvody sú rôzne :D

btw ty chodíš tiež behať? :D

tarapaca

Runner, aj ja mam niekedy take chute. :) Ale uz ma to preslo, lebo ti ludia sa ti budu dookola v telefone vykrucat, preco nemozu, a mna take plesnive reakcie naozaj nebavia. :D

Runner

Ahoj , prečítal som si tvoj úvodný príspevok ostatné čo sa tu diskutuje už nie. Normálne keď čítam takéto príspevky mám chuť ísť za daným človekom a vytiahnuť/dotiahnuť ho k nejakej aktivite :D Neviem odkiaľ si ale ak by si si chcela niekedy trochu zašportovať, ponúkam ti možnosť spoločného behu ;) Alebo aj iné aktivity, jednoducho niečo, kde trochu vypneš :)

mail: Skill-Mann@azet.sk

Úsmev, si fajn :)

Gima

Chlapi, jedna vec ma na vas udivuje, neviete si vytvoriť lásku k životu, pud sebazáchovy. Človeka si nemôžete k sebe pripútať. Možno zviera.
Chcem tým povedať, že laska sa neviaže len na jednu osobu. Láska má viac podôb, no prvotná láska vychádza aj zo sebalásky. Teda mať sa rad, zmeniť niečo na sebe, , nájsť nových kamarátov, športovať, zbaviť sa zlozvykov a nájsť si prácu. Neľutujte sa.