V najbližšej dobe by som mala isť po 10 rokoch na preočkovanie proti tetanu, ale na tomto fóre som čítala veľa príspevkov o škodlivosti očkovania. Tak ako to naozaj je?
Očkovanie proti tetanu - ano či nie?
na tej poslednej adrese pozri na pdf tabulku pod nazvom
Number of cases Tetanus
Zdroj informacii pochadza z European Commision Health snd Consumer Directorate-General
Directorate C Public Health and Risk Assesment
C2- Health Assesment
Nuz a tam je tabulka na vsetky Europske krajiny s vyskytom tetanusu od roku 1996 do 2008
Inac stracam tu zbytocne cas, toto vsetko si moze ktokolvek sam najst na internete
Internet na[priek tomu, ze je plny reklam a dezinformacie ma na stasrie pre tych, co su trpezlivi aj dostatok informacii a statistik
Na tetanus pozri napr na
www.wrongdiagnosis.com
tiez na
www.cdc.gov
Europske napr na
www.google.com
a to aj pre mňa ? do kelu! :D
To ceky,
co takto si precitat pravidla fora a podmienky pouzitia.
Platia samozrejme pre vsetkych..
doubledog
tak to si mal šťastie, alebo ľahkú astmu
citujem: \"Vyšetrovatelia pracovali na prípade 14 mesiacov a v súčasnosti sa zameriavajú na to, či vysoké dávky chemoterapie neboli príčinou úmrtí.\"
Preco sa v nasich mediach v suvislosti s doktormi hovori o pricine smrti pacienta a nie o sposobe vrazdy? Akurat jeden heparinovy idiot bol vysetrovany v Cesku.
Pre všetkých ktorý chcú s týmto svinstvom skutočne niečo robiť a nie len vypisovať tu na fórach:
www.ockovanie.org
k tej ortodoxnej:
Prečo by farmácie platili niekoľkým lekárom úplatky vo výške 500 000€ za zbytočné chemoterapie, keď (ako tu odznelo) nemajú peniaze a ich skutočné úmysly sú skutočne liečiť ľudí?
aktualne.centrum.sk
Ortodoxní su židia a ... medicína.