Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Biele zuby

Príspevok v téme: Biele zuby
bruno12345

caute vsetci chcem mat uplne rasne biele zuby date mi nejaku radu? Nemusite mi hovorit ze si mam castejsie uyvat zuby (umyvam si ich 2x denne-rano-vecer) ale moc to nepomaha niesu skarede ale niesu biele a nemusite mi hovorit ze nech si ich dam vytrhat a nove lebo to je financne narocne nejake rady pls budem vdacny

Tusan

No neviem, za moj e-shop mozem povedat, ze zatial tie pasiky pouzilo uz vyse TISIC mojich zakaznikov a doteraz som nemal ani jednu staznost zeby nezabrali....takze tak. A to nevravim len tak, zeby som si vymyslal, reakcie overenych zakaznikov sa daju najst aj na heureke sk. A tam mozu dat reakciu (z dotaznika) naozaj len tí, ktorí si tie pasiky cez eshop kupili...

Crest

A čo znamená garancia spokojnosti?? Chcela by som vidieť skutočné fotky ľudí, čo im to zuby vybielilo a nie len vyretušované .. Ja som naozaj sklamaná, ako nemyslím to v zlom, neviem prečo mi to nezabralo a kašlať už aj na tie peniaze, len ma to štve vnútorne, že nie je vidieť výsledok... :(

Tusan

To: ambbra - samozrejme ze ano, pastu dostanete automaticky (ale pri objednani viac baleni naraz je mozne dostat aj viac past zadarmo)

To: system - plati to len nasledujuce 4 dni a plati to len pre produkt Professional Effects. Je to len taka specialna trochu tajna akcia a zakaznik sa o tej paste naviac dozvie az po objednani :D. Ale standardne plati, ze ku KAZDEJ obj. nad 20 EUR je 1 pasta zadarmo, to je aj na banneri (tato akcia plati az kym banner zo stranky nezmizne).

system

to tusan: swissdent je bieliaca pasta ;) tak som to myslel ze po vybieleni umyvat zuby nou.
btw: tento tyzden davaju k jednej objednavke az 2 pasty zadara ? je dobre to napisat ak mas otom viac info, bol by som nerad keby som objednal na druhy tyzden a dostal len jednu ovsem ak je taka moznost preco nevyuzit :)

Tusan

Katka, ked si vypytas dve pasty, tak dostanes dve. :) Staci napisat dole do poznamky pri objednavke. Lebo je jasne ze inak by si objednavku dvoch baleni rozlozila na dve objednavky aby si mala dve pasty, ku kazdej jednu, ale staci napisat do poznamky a mas to. A tento tyzden dokonca dostanes az 4 pasty, ale to sa dozvies az po objednani :D.

katka1402

Tusan

vyzerá to tak, že aj ja sa idem na to dať konečne, asi si objednám tie prof. effects. tie supreme sa bojím, nakolko som si ešte zuby nikdy ničím nebielila. predpokladám, že si môžem objednať aj dve balenia na jednu dobierku, aspon poštovné budem mať na polovicu s kamoškou. a je k tomu aj nejaká pasta zadarmo? ak si objednám dve balenia tak dostanem jednu či dve pasty?

Tusan

Ad to: system

Sorry, az teraz som precital tvoj druhy prispevok. :) Vybielene zuby ti vydrzia po pouziti polovicneho balenia supreme professional biele viac ako 1 rok, kedze su este silnejsie ako professional effects a pri tychto efekt vydrzi minimalne rok, pri dobrej starostlivosti o zuby (spravne cistenie zubov + zubna nit) aj viac ako rok a pol.

A je pravda, ze ak si kupis tie swisdent pasiky ci ake to myslis a pouzijes ich este po tychto, tak efekt sa predlzi, ale je dobre mat tam aspon nejaky casovy odstup medzi tymi dvoma baleniami pasikov.

Tusan

To: system

ona myslela Crest Professional effects za tu cenu 50,85. ;) presne tolko stoja na bieliace-pasiky.sk, t.j. 48,90 + 1,95 postovne pri dobierke. Pomylila si ich asi s tymi co hladas ty, professional effects a supreme professional su dva rozdielne typy pasikov.

system

aha, tak som si precital horne komentare a pochopili sme sa :D ... takze len dodam ze stale plati moja ponuka na tie pasiky kto by chcel ist somnou 50/50 a vidim ze tam davaju zubnu pastu v hodnote 7 € zdarma takze tu by som tiez pridal k polovici pasikom, mne ju netreba, kedze si planujem kupit k tym pasikom aj pastu swissdent striebornu a teraz otazka na tusana: mam pravdu ak si myslim ze ak po vybieleni zubov pasikmy budem pouzivat pasty na vybielenie zubov (rembrandt, swissdent a pod.) ze mi vydrzia biele dlhsie ? a este pls: ako dlho cca vydrzia zuby po uziti tych pasikov biele ? (kavu a vino nepijem ani nefajcim, jedine raz za 3 dni zeleny caj) dakujem za odpoved. :)