tehotensky test

aisha

Ahojte, mate niekto skusenosti s testom"Rapi clear"? Mne meska perioda 4 den, mam priznaky a vysledok bol negativny.

aisha

Ahojte, mate niekto skusenosti s testom"Rapi clear"? Mne meska perioda 4 den, mam priznaky a vysledok bol negativny.

zabka

tak, tak doc. ma pravdu..lebo az po 10dnoch po otehotneni sa zacnu v moci objavovat iste latky pomoc ktorych to teh.test rozlisi...len pozor´, lebo ani to nie je 100% !!!

petruska789

Mozem pouzit test na 2 den pohlavneho styku?Bude vysledok pravdivy?Alebo si ho mozem urobit az vtedy ked mi bude meskat menstruacia?Porsim poradte mi.Pretoze v pripade ze by bol pozitivnyx potrebujem pouzit postinor a ten je len do 72 hod.

arriela

mata..mne sa stalo neco take,ze mi vysiel pozitivny,vazne som sa zlakla a ked som si spravila este jeden asi po 3 hodinach bol negativny..a ten bol aj pravdivy..:ň

zufala

booooooooože potrebujem poradit.. da sa otehotniet aj ked sme to robili s kondomom ale predtym, ešte úplne na začiatku do mna zasunul nechranený, iba raz. vraj aj pred tym než sa spraví par kvapiek vytecie ... môže sa z toho otehotniet?

alickaaa

Ahojte!
Mam dost velku dilemu a chcela by som si dat poradit mozno vy mi viete pomoct!Stalo sa take ze sme boli s priatelom bez ochrany spolu...menstruacia mi meskala 6 dni ale predtym som si spravila 3 testy ktore boli pozitivne..teraz mi mestruacia konci ale citim sa velmi blbo..boli ma hlava uz asi 3 dni som unaveny..moze to byt stoho ze test mi neukazal pravdu...dopredu diki...