dobrý deň,
poslednou dobou ma trápia rôzne životné otázky.. mám taký pocit, že ak sa mi teraz udialo niečo zlé, tak sa mi to vlatne vrátilo, lebo som sa tak ja tiež v minulosti zachovala ako teraz niekto ku mne. myslíte, že je to tak, že sa to v živote každému raz vráti? :( lebo som na túto tému filozofovala s kamarátkou a tá mi povedala, že to tak nie je, že nemám na to myslieť.. tak by som rada poznala Váš názor.. možno aj niekoho, kto má pocit, že sa mu niečo vrátilo..ďakujem.
Raz sa to každému vráti
mariaa
- no ak sa teraz vysmievaju (aj ked si k nim citila lutost), tak to mozu kludne shcytat neskor, napirklad za rok, dva, alebo aj za 30 rokov :)
Napriklad krutou smrtou..
Alebo sa im zacne pomalicky, nenapadne nedarit, kazit vsetko a budu citit smutok, alebo tak nejak...
Asi je najlepsie mu to vobec ani nevraciat - ak sa mu nieco v buducnosti stane, tym ze by sme sa mu smiali ak sa nieco stane.. ked uz byt asiticho, alebo ho lutovat? (asi tazke), alebo mu len sarkasticky odpovedat ze "hmm, kam sa podel ten tvoj smiech teraz?".. (ale nie je ten sarkazmus pritvrdy?)
Ahojte priatelia, pozdravujem Vas, co mate vaznu temu, ...
mariaa, musím priznať, že ja rada polemizujem a rozprávam sa trošku aj na tekéto temy, bo inak mi dojde všetko typu-aké má tamtá nové vlasy, má to značkové a pod-plytké... ja moc také nemusím. mám vela kamarátiek, ale len tak s dvomi sa dá rozprávať vážnejšie, aj na tekéto životné témy. a myslím, že tu je vás viac takých,ktorí sa zapoja :)
Je to ale na oničom, takto žiť,lebo človek neviem, čo spravil-nespravil v minulom živote.. ja môžem žiť vlastne dobre, čestne, ale ked sa mi niečo zlé stane, tak sa mám uspokojiť len tým, že "ved to je asi nieoč z minulosti vrátene?!".. hmm.. Život je jednoducho sviňa, ale musíme sa ho nejako snažiť prežiť.. a mimochodom, zaujímavé slová.
cajik, niečo na tom bude, ale ja som sa nad týmto už dlhšie zamýšlala..a teraz prežívam nie moc dobré obdobie, tak som to potrebovala rozobrať, že prečo.. ale tak viem, že sa v tom nemôžem takto rýpať, život ide ďalej. jemu sa to vráti :)
martinka, co je podla teba nespravodlive na minulych zivotoch a tom sucasnom ???
ved ked niekto klame cely zivot,vrazdi, robi zle veci, bolo by snad spravodlive keby sa v buducom zivote narodil ako kral ??? ... asi nie co
a pocuj, cele toto polemizovanie, je vlastne o tej tvojej nestastnej laske ?
tu su su tie slova...
Čo sa udialo v minulosti, je základ budúcnosti.
Ako žiješ dnes, taká bude Tvoja minulosť a teda aj budúcnosť.
...ja mam stale na pamati,ze PAN BOH vsetko vidi...a ked nechcem aby sa mji to vratilo,nerobim to ani ja inym,ale bohuzial-mne sa neikedy stavaju take veci za ktore nemozem...ALE JE TO NA DLHE POLEMIZOVANIE,LEBO KED BOL CLOVEK MLADY UROBIL NEJAKU CHYBU A TERAZ TRPI ZA NU...
niekde som citala pekne slova,ale presne neviem ako zneju az ich najdem dam ich tu a je to asi pravda,len nie je to stale spravodlive...
myslim,ze je to na dlhe polemizovanie tato tema...
ale urcite ked sa niekomu nieco zle stane a hlavne ked mu niekto ublizi,tak si aspon ulavi slovami...V ZIVOTE SA TI TO RAZ VRATI...
LOST...tiez som uz bola svedkom,toho ze sa niekto vysmieval niekomu a v zapati sa mu stala taka ista vec a este horsia...ale mam aj skusenost,napr.ze mne sa stazovali,ze maju v rodine dieta co bolo operovane na hlavu-ja som ich lutovala a ked ja som mala problem zdravotny-tak sa mi ten dotycni clovek smial-vysmieval...TAK AKA JE TO SPRAODLIVOST?
ALE TAKY JE ZIVOT...S TYM SA MUSIME NAUCIT ZIT...NIC INE NAM NEOSTAVA...
mne to potom príde tak, že sa celý život musíme "strážiť", aby sme náhodou niečo nespravili také, aby sa nám to nevrátilo..
lost, dakujem za príspevok, teda všetkým, čo sa zapojili, ďakujem! všetko je relatívne.. niekedy si to človek jednoducho neuvedomí a koná a koná.. a jedného dňa sa môže čudovať, čo sa to stalo..veď on nikdy.. aha..no a spomenie si..
WSJGJFGFHGF, tú knihu som čítala pred pár rokmi, vtedy som bola vyrovnaná, je to zaujímavá kniha :) musím ju pohľadať. ja som teraz začala čítať knihu- Chvíle, ktoré za to stoja. a plačem pri nej.. snád to bude mať nejaký prospech.
precitaj si knihu MILUJ SVOJ ZIVOIT a potom mozme pokecat,ta kniha mi zmenila zivot.Nikto tomu sice neveri,hovori z nich zavist ale mne je to jedno hlavna vec ze ja to viem,som stastna a spokojna ze zijem tento zivot,dakujem,majte sa pekne
MILA Martinka,ano je to tak ,vsetko sa nam vrati ako bumerang,je jedna pekna veta ktorou sa riadim Zivot je velmi jednoduchy,to co davame dostavame spet
ale ano, funguje to, ale ako cajik pisala, to co trapi teba, toho sa to netyka. laska je laska :)