dobrý deň,
poslednou dobou ma trápia rôzne životné otázky.. mám taký pocit, že ak sa mi teraz udialo niečo zlé, tak sa mi to vlatne vrátilo, lebo som sa tak ja tiež v minulosti zachovala ako teraz niekto ku mne. myslíte, že je to tak, že sa to v živote každému raz vráti? :( lebo som na túto tému filozofovala s kamarátkou a tá mi povedala, že to tak nie je, že nemám na to myslieť.. tak by som rada poznala Váš názor.. možno aj niekoho, kto má pocit, že sa mu niečo vrátilo..ďakujem.
Raz sa to každému vráti
Uhlie, ... nic proti, ale Ty si z Marsu spadol, ... tiez si len z toho Slovenska, kde podla Teba su nevychovane drze a hlupe, ... a Ty kde zijes Uhlie, ...
Tiez som poznal jedneho borca zo strednych Ciech, ktory si zobral zenu zo Slovenska a bol velmi nestastny, lebo sa mu snazila organizovat zivot. Ale aj dalsich a dokonca aj z dalekeho zahranicia. Slovenky su velmi nevychovane, drze a hlupe, taka je ich povest. Ja osobne by som si Slovenku tiez nikdy nezobral za zenu.
Martinka, ... co sa mi vratilo, nerozumiem, ...
tak a to sa ti vrátilo :D ale nie..
mariaa, jasné, ked človek miluje, urobil by aj nemožné :) ale atk nemôžeš to brať tak, že to máš za to, že si sa tomu chalanovi smiala do očí! jednoducho to ber teraz tak, že tvojmu ex sa to raz vráti, možno je teraz on šťastný, ale stane sa niečo a už nebude.
cajik, hej karmu mi stále spomína jeden môj kamarát. on sa začal venovať budhizmu.. že hnev je vlastne zakladateľom všetkeho zleho v živote a pod..ale ako píše nathália, niektorí ľudia sú celý život dobrý, konajú správne ale tiež sa im stane niečo, za čo nemôžu :(
Nathalia, zivot je nie vzdy jednoznacny a jednoduchy a nie vzdy dokazeme pochopit preco, ... ale celkom jednoznacne je spravodlivy, ...
tak a teraz mi to napisalo trikrat nevadi, ...
ja si to nemyslím,lebo mnohí sa snažia byť celý život slušní,poctiví a dobrí.Ale život je raz taky,raz to ide dole,raz hore.Ak nám to nejde podla našich predstáv,alebo sa niečo stane,je to vecou náhody,môžeme byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste.
... ano presne tak, presviedcam sa o tom kazdy den, spravodlivoist na svete je, ... v dobrom ale aj opacne, ...
... ano presne tak, presviedcam sa o tom kazdy den, spravodlivoist na svete je, ... v dobrom ale aj opacne, ...