Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa zbaviť kútika na ústach?

Blikak

Na kútik pomáha ozónová voda. Postačuje niekoľkonásobné opláchnutie a tvorba kútika sa zastaví, resp. kútik cca do 24 hodín zmizne.

didka206

ja jedine na pery keď mám akýkoľvek problém tak carmex ... ak keď herpes tak deň - dva a je preč
skús pozrieť cez toto -odkaz odstránený-

lizy

V lekarni som si kupila Fungicidin mast (dostat bez lekarskeho predpisu) a B-komplex. S mastickou som si kutik natierala pocas aspon 3x a este tesne pred spankom a z B-komplexu som si dala kazdy den 1 tabletku. Po 3 dni kutik zmizol.

lolinka

Ja občas mávam kútik a keď sa vyhodí, zbaviť sa ho je ťažké, prakticky nič mi nepomáha. Ale objavila som zvláštny spôsob ako sa ho zbaviť a prišla som na to náhodou. Keď malo mykózu moje morča, natierala som mu to hypermangánom čo mi poradila veterinárka, mykóza sa ale vôbec nelepšila a rozširala sa stále ďalej. Už to mal asi 3 mesiace. Potrebovala som mu oholiť chlpy, aby som mu mohla nanášať poriadne hypermangán, bála som sa mu to strihať či holiť, aby som ho neporanila keď sa bude mykať. Tak som použila Veet krém na holenie. Srsť sa mu pekne vyholila a čo bolo divné, za niekoľko dní sa mu mykóza podstatne zredukovala. Tak som použila Veet ešte raz a za ďalšie dni po mykóze ani stopy. Spomenula som si na to, keď som zase bojovala s kútikom, mala som to už mesiac, liečila všelijak a nič nepomáhalo. Dala som si na kútik Veet a nechala pôsôbiť. Na druhý deň som mala miesto začervenalé, na ďalší deň sa začala tvoriť chrasta ale ešte stále som mala aj infekciu. Na štvrtý deň sa celý kútik vyhojil do chrasty a infekcia zmizla. Zostalo čakať, kým chrasta odpadne. Takže Veet sa mi na to najlepšie osvedčil. Vyžere nielen chlpy, ale aj mykotickú či bakteriálnu infekciu.