ahojte vsetky zeny:)chcem sa spytat pre co ste sa vy rozhodli...je pravda ze ked ste este nemali pohlavny styk nemozete pouzivat tampony?ake vložky mate najradsej?pouzivate intimky?
Vložky, tampóny, intimky
Ja tiež používam len tampóny OB. Ak mám pravdu povedať, ešte donedávna som používala len vložky, pretože, som mala takú skúsenosť,že ked som mala asi 15 rokov, použiala som 1. krát tampón, no po tomto prvom použití som s tým aj prestala. A to z toho dôvodu, lebo som si ho tam nevedela nejak správne zasunúť a pri tomto prvom použití som ho tam vnútri aj cítila-pretože nebol správne zasunutý.Vtedy som sa bála zasunúť ho tam, lebo som bola ešte panna a nevedela som si predstaviť, ako tam taká "vec" môže ísť. No už asi rok používam len tampóny, a som nesmierne spokojná, lebo o svojich dňoch takmer ani neviem. Ouevej: skus sa hlavne uvolniť, lebo nasilu tam fakt nepojde, ale nemyslím si, že by si si mohla poškodiť nejaké orgány
skusala som si dat tampon, ale nejak tam nesiel.. vobec, nenormalne problemy s nim. Doteraz som stale pouzivala len vlozky,ale teraz najmä v lete je to dost nepohodlne,poradte ako ju tam mám napchať??? .. no nasilu velmi nechcem,neze si poskodim nejake organy vnutorne.. :D ,, prosím :)
Vždy som bola zásadne proti tampónom, odsudzovala som ženy za to, že to používali. No a raz som to použila a už si neviem predstaviť svoje dni bez nich. Ale v noci a keď som doma používam vložky! Väčšinou allways a tampóny OB!
Mimka never vsetkemu, co sa niekde pise.Vsetko je marketing a vsetko su prachy.Dnes nikto nepozera na tvoje zdravie.Skutocne su lepsie vlozky ako tampony, ver mi.
mimka
a take slovo ako REKLAMA poznas ? Krv ma odtekat
fuj ja ta nechapem a v tom letaku pribalenom k OB je napisane ze kludne aj cez noc
Ja mam rada vlozky allways, kupujem len tie s kridelkami.Tampony neznasam, akosi si na to nemozem zvyknut.Ani sa to nedoporucuje na bezne nosenie, iba na vynimocne prilezitosti/plavkyne, sportovkyne, tanecnice apd./a to len na par hodin, tusim sa uvadza styri hodiny a hned vymenit.Okrem toho, ze je to nehygienicke a krv je zadrziavana v tele, moze to sposobit aj nejaky sok.
ja nechapem kto mohol pouzivat vlozky ja som zasadne proti tomu a je to totalne hnusne.ja som sa rozhodla hned pre tampony OB su predsa take uzastne.nechapem preco by sa nemaly pouzivat aj v noci.a nechapem ako emko mozete volat kr...
pouzivam LEN tampony, dokonca aj pocas spanku, neviem si predstavit mat vlozku, citila by som sa totalne nesvoja a aj co sa tyka hygieny a tak. Proste ked "to" mam, skoro o tom ani neviem... a zdravotne problemy nastastie zatial ziadne..
betka 20 :zasun si ho hlbsie