Pretrvavajuce teploty

Príspevok v téme: Pretrvavajuce teploty
michal_fos

Zdravim,
chcel by som sa len poradit. Dnes je to vyse troch tyzdnov co mam teploty okolo 37,5.. bol som chory kasel,bolest hrdla.. Vyuzival som jedny antibiotika.. Ostatne priznaky ustupili avsak po douzivani teplota pretrvala. Tak som vybral dalsie antibiotika aj tak teplota sa nezmenila. Tak ma obvodna doktorka poslala na krcne. Tam mi robili vyter hrdla a diagnostikovala mi chronicky zapal mandli.. avsak povedala ze to nemusi byt len tym sposobene tak mi dala spravit nejake krvne vysetrenia. A dnes dosli vysledky. Krvny obraz - vsetko v norme. Dalsi vysledok zapalova aktivita je velmi nizka. Este o tyzdeen mi ma prist nejaky dalsi vysledok ale nejako sa mi to nezda. Keby mam zapal mandli neprejavilo by sa to uz pri tychto testoch? nemoze byt problem v niecom inom? DAKUJEM

Tomas12345

Lenuch :

Tie pretrvavajuce teploty som mal i ja, ja som to mal z plucnych chlamydii. Na infekcie ty robili testy ?

Je tiež moťné že si ten zapal pluc nedoliečila tak ako si mala... ono totiž tak človek nevylieci chorobu na 100% tak sa tá choroba s nim tiahne ešte dlhé mesiace... tak napríklad ja som prechladol a teplotu som nevyležal ale som s nou chodieval von, a výsledok bol taký že zvýšenu teplotu som mával ešte dlhé mesiace v určitých cykloch.

Inak spýtam sa ta na jednu vec, pijávaš teplu ci studenu vodu ? Ono totiž mne pri teplotach pomáhalo pitie teplej vody, vtedy mi tá teplota zvykla ustupovať. Pitie teplej vody (okolo 37 stupnov( a ovlažovanie si končatín, brucha a hrudníka kvapkami studenej vody a to tak že som si ponoril prsty do pohára so studenou vodou a nanášal na telo.

Lenuch

Zdravím, ja mam tiež zvýšené teploty, ráno okolo 36.5 potom to stupne na 37.2...a vecer zas mam okolo 36 teplotu... Mala som aj zapal pluc.. Brala som 3 druhy antibiotik... Zapal pluc ustupil... Rengen bol v poriadku.. CT vysledky vsetky v poriadku.. To iste aj vysledky z krvy... Vsetko v poriadku... Len tie teploty neustupuju ?... Neviete poradiť?

Bady

Ahojte...chcem sa pridať do tejto diskusii, pretože v niektorých slovách prispievatelov ako je nika007,to iste, sa vidím......už je tomu týžden a pol čo mi pretrvávajú zvýšene teploty. Tie su max. 37,3 aj to len ku večeru, ráno mám teplotu v norme počas obeda je to niečo okolo 36,9 do večera to stúpne na 37,3....potíl som sa pil čaje bral lieky na teplotu ako brufen. Nič nepomáha....moč negatívny , dneska som bol na odber krvi zajtra sú výsledky. Som si istý že niečo sa deje pretože som aktívný, chutí mi jesť ako vždy,nepocitujem únavu len tá teplota. A pri chrípke to takto nieje, ale chcem povedať.....od Janura roku 2010 som začal cvičiť a bral som pomocné látky nič sa nedialo potom som vysadil a teraz znovu. Je to možné ? že som pretažil telo? alebo mi mohli uškodiť tieto doplnky výživy ?

dvojička

Ja mám teplotu do 37,5 už asi 8 rokov a nič mi nezistili. Mala som zvýšené hodnoty ASLO asi tak 400, ale tie klesli a teploty ostali. Mám obdobia, keď mám bolesti hlavy a necítim sa dobre, ale potom to zas ustúpi. Neviem čo mám robiť.

oj

no keď som bol malý mával som pravidelne okolo 37,5 a nakoniec po 10 rokoch mi vybrali mandle-krčné a od tedy mám problém dostať teplotu.Ale to čo som vydel v mandliach to bol šok nielen pre mna plné boli hnisu.takže nestrácaj nádej.skoré uzdravenie

RNG

Nejaky patogen tam musi byt, snad nieco zo sirokospektralnych antimikrobialnych z prirody to vyriesi.
Tie casto pracuju aj tam, kde atb zlyhaju.
Pri kasli;oreganovy olej 3x300 mg s jedlom
Horkac=roztok GSE 15-30 kvapiek do pol litra vody
extrakt z olivovych listov na bakterie aj mnohe virusy(3x1 gram, 15% oleuropein).
Tieto sa mozu brat prakticky neobmedzene dlho, lebo su to potravinove doplnky, produkty z prirody, ktore nemaju bocne ucinky ani kumulativne.
Tiez by som si obnovil crevnu floru=probiotika

nika007

toto mam aj ja, 37.3 skoro stale, mamu mam zdravotacku a strasi ze to moze byt autoimunne ochorenie:(
to iste a michal_fos, nepretazovali ste nahodou v poslednej dobe(pol roka,rok...) organizmus? malo spanku, stresy, a tak...

andulka

Moja sestra má takéto teploty už januára tohto roku. Porobili jej všetky vyšetrenia. všetko negatívne. Už ju aj prepustili zo zamestnania, lebo maródovala do konca júna. Nič jej nenašli. Nemáš problémy s kĺbami? Zvýšené teploty bývajú aj pri autoimunitných ochoreniach. Treba vyšetriť krv na autoprotilátky. Trvá to ale asi 6 týždňov. Daj potom vedieť. Andulka

brunuska

zvysena teplota je signal tela-ze cosi neni v poriadku-obvykle zapal.
to iste-ake si mala krvne testy ak sa smiem opytat?