už sa to bliži

Príspevok v téme: už sa to bliži
help:(

už sa to blíží-LETO.. ešte su tu zhruba 3tyzdne do jula a ja potrebujem schudnut 6kg..doteraz som sa snažila ale dako bezvysledne.. tak idem na to tak, že budem jest len "polievku" - uvarenú vodu zo zeleninovym bujonom.. duam že sa mi to podari a konečne budem mat moju vysnivanu postavu..

Iveta Michael

help :-) dakujem pekne za ten kompliment,som rada že nie som malej výšky,hoci...no ešte by som prijala nejaké 3 cm ale už nenarastiem :-)No 10kg by mi vraj stačilo,ale vieš...aspoň 13kg,s tým budem oveľa spokojnejšia a áno máš pravdu.Nejde to síce zo dňa na deň naraz všetko zo seba,,zhodiť,,ale ja som zaťatá:-)a Tebe sa to podarí tak isto! Vo svojom vnútri buď o tom presvedčená a aspoň trošku ,,povoľ,,psychiku a bude to dobré,neboj...naše telo vyslovene nemá rado keď sa stresujeme,nervujeme a pod.vtedy sa,,bráni,,že sa obalí...sama to na sebe poznám.Ale predstav si,trošku som sa upokojla a 3kg odišli samé,ani som to nevedela.Až váha mi ukázala:-) Len do toho,čert by bol v tom neporadiť si zo 6kilečkami však? :-)

Lucia K.

no, nerada ta sklamem ale ked budes jest 3 tyzdne len polievku, a budes uz ocakavat vysledok..tak potom sa nezbaudni po skonecni doby 3tyzdnov poriadne napapat ...lebo ani si to neuvedomis,ale budes mat pocit uuf konecne som zvladla tie tri tyzdne a potom to telo bude chciet vsetko dohnat... takto si len nicis zdravie ved is este mlada...ceni sa ze clovek chce mat peknu postavu,ale v ramci normy. ked je niekto tucny, co si vela ludi o sebe mysli neppravvom,tak to chapem...ja tiez poznam ze dietky a podobne.ale som sa tym prestala zaoberazt,stale vycitovat nejake diety,lebo moj manzel sa ma raz spytal,ze preco vycitujem staale len dake casopisy s jedlami,stale nejake recepty a ttooto forum a tak...ja som vtedy totiz hladala vhodnu dietu pre mna a jedla tomu primetrane...az ked mi to povedal som pochopila,ze ked budes sa stale zaoberat jedlom tak tym mam nan aj vacsiu chut a stale len na to myslim co ma kolko kalorii a kolko priberiem.preto som si povedala ze kaslem na to citat to..zacala som sa zaoberat mojou pracou, co som robila siice aj dovtedy ale nie tak huzevnate ako potom....vysledky nenechali na seba dlho cakat,chodievala som na prechadzky s manzelom, co mi tiez pomohlo, schudla som aj optimistickym sposobom zivota,NEOBILA SOM SI S TOHO TAZKU HLAVU A ten cas mi siel tak rychlo ze som si ani neuvedomila ze kolko som schudla.bola som teraz som stasnta ze to prislo samo,a ze nevdacim za to ziadnej diete ale zmene mojho zivota...ze som sa uz nezaoberala len JEDLOM..alke omnoho dolezitejsimi vecami a popri tych veciach som jedla vtedy ked som mala cize ranajky, obed, vecera a nieco este medzi tym,nicim som sa neobmedzovala a ziadny jojoefekt nenastal.clovek si potrebuje verit :-)

help:(

iveta: nooo to su dobre to hej..ved idem iba tak chudnut.. lebo tie 3tyzdne su maalo na 6kilo tak iba ak hentak a každy druhy den aerobic.
a neboj sa podari sa ti to ..casom určite das dole všetkych 15 ak budeš mat pevnu voluu ale podla mna nemas až tak stasne zlu postavu ved si aj vysoka...stacilo by aj 10kg..

Iveta Michael

Ja mám výšku 1,71cm a váhu /hrôza a des! / 69-70kg/ a môj lekár mi povedal že Bodymass je v norme,za to kardiológ že mám dosť nadváhu! Ja mám za cieľ zhodiť 15kg a to za každú cenu,lebo keď som bola tenká tak som na tom bola psychicky neporovnateľne lepšie ako teraz,o opaku ma nikto nepresvedčí...!Ale neznamená to že si berte zo mňa príklad :-)

Iveta Michael

Polievky sú naozaj výborné...a všetky bez rozdielu ktoré sú bez záprašky! A skús častejšie kapustovú,tá je aj skvelá kyslastá chuť a údajne dobrá aj na trávenie...ale všetky ostatné sa doporučujú,tiež slepačí či hovädzí vývar...

help:(

:D hah asi hej no tak vidime kto je na tom horšie .. a ked je taka "mudra" zajujimalo by ma aku ma ona postavu..či tu nejde len o zavist že my niečo pre tu dobru postavu aj robíme