už sa to blíží-LETO.. ešte su tu zhruba 3tyzdne do jula a ja potrebujem schudnut 6kg..doteraz som sa snažila ale dako bezvysledne.. tak idem na to tak, že budem jest len "polievku" - uvarenú vodu zo zeleninovym bujonom.. duam že sa mi to podari a konečne budem mat moju vysnivanu postavu..
už sa to bliži
Ona asi musí grcať:DDD aby zhodila kvôli letu.
ingrid: tak grcaj mi o tom nepotrebujeme vediet:)
od dnes idem na to fakt tvrdo..večer pojdem na aerobic a cez den budem len tu polievku jest uvidime co to spravi:)
U mňa to nie je kvôli letu, ale je mi to jedno, každý nech si myslí, čo chce. Keby aj bolo, tak je to dobrá motivácia.
je mi z Vas na grc, ako sa vsetci idete posrat z toho leta...
nie nepresvitam :-) na kazdom vyzeraju tie kila inak :-)
177 a 53? nepresvitáš ešte? :)
ja viem ze sa vsade hovori ako treba 5x denne jest..ja som to aj dodrziavala..ale to som sa musela stale sledovat..a ked sa moc kontrolujem tak to ma vplyv na psychiku.. a takto proste jem aspon jedno teple-velke jedlo denne - na obed.. a popritom nejake male..a s vahou som spokojna :-)
strava zalezi od stylu cloveka..od toho kedy vstava, kedy chodi spat, aku pracu vykonava.. a pod.
ja vstavam okolo 10tej.. na ranajky zvycajne mam ..jogurt, ovsene vlocky, musli a orechy popripade este pokrajam banan.. toto ked zjem tak mam energiu na rozdavanie :-) na ranajky treba zdrave a energicke jedlo aby sme mali silu vobec..
obed mavam tak okolo 14tej - 15tej.. nejaky salat s kuracim masom.. najlepsie bez nejakeho tucneho dressingu a bez peciva.. alebo nejake kuracie, rybacie maso..(raz za cas si supnem aj palacinky, aby som nezabudla ako chutia)
a potom ked som neskor hladna tak si dam nejake ovocie.. alebo nejaku sunku, sem tam nejake bebe keksy alebo orechy.. a to je asi tak aj vsetko.. ked clovek dodrziava tie 2 litre denne tak nepotrebuje podla mna ani tolko jest..(teda to zalezi od toho co clovek cez den robi samozrejme) :-)
takze tolko z mojho jedalnicka..ako sem tam si aj ja doprajem nejaku blbost..ale tak to fakt treba len "SEM -TAM".. a hovori sa ze ked clovek drzi dietu a cvici pri tom..tak by raz za tyzden mal poriadne jest vestko ..aj vecer..aby sa to telo dostalo do pozoru a aby nezlenivelo..a aby dalej spalovalo :-)
lolo77: mozem sa Ta opytat co jedavas teda na obraz tvojho jedalnicka aspon priblizne...dik :))
Byť tlstý je hnus, len toľko. Mne teraz váha stojí, lebo svoju pažravosť kompenzujem kávami s mliekom, ale za to budem mať aspoň tvrdé a ťažké kosti:D, na ktoré to potom zvalím, keby niečo.