chcem sa vas spytať baby.... teda najkor začnem takto... doktory mi hovoria že trpim anorexiou.. ale to vobec tak nie je, pretože ja sa normalne stravuje,m.. teda akos a to vezme.. nejem nič ine iba ovocie! a preto je tu otázka: Je to pre môj organizmus zdravé?
Robím to preto, lebo dlhe roky som trpel asilnou obezitou a teraz som zo sebou spokojna pretože važim 52kg a mam 160cm.. proste idealne...žiadna podviživa!
Dakujem vam pekne :)
Ovocie
tak tak, súhlasím tu s názormi. ved strava môže byť taká pestrá, ty nemáš o tom ani šajnu, ako pozerám. ak budeš len ovocie jesť, naozaj môžeš mať také zdravotné problémy, o ktorých nemáš ani potuchy, môžeš aj na to umrieť, lebo telu nedávaš žiadne výživové látky..z čoho by fungovalo..
a to nejes ani zeleninu?? alebo napr nejake klicky a tak???
telpaska, ak ti mozem odporucit tak rychlo skonci s tou tvojou dietou zalozenou cisto iba na ovoci a aspon pridaj do stravy chude maso, zeleninu, kukuricu, ryzu, zemiaky ale aj ine. Samotne ovocie ti doda iba tekutiny, jednoduche cukry, vitaminy a stopove prvky, avsak ziadne bielkoviny, ziadne kvalitne, zlozene uhlohydraty a ziadne tuky (aj tie telo potrebuje, najma mozog). Obavam sa, ze v opacnom pripade (ak budes pokracovat tak, ako si zacala) si velmi znicis organizmus (mozno aj nenavratne) a to urcite nechces. Prajem ti, aby si spravila to spravne rozhodnutie a aj ho uskutocnila.
čo su to doležite latky? ved kedysi sa stravovali ludia iba ovocim rastlinkami a takymi vecami a prežili... nie? ovocie mi doda energiu su tam vitaminy, všetko čo potrebujem. Nepotrebujem mastne maso, hranolčeky biele pečivo a veci z ktorych rychlo priberiem
nechcem byť hnusná, ale šibe ti?? ako môžeš za celý deň jesť len ovocie?? veď to potom do seba nedávaš žiadne živiny, len vitamíny. keď to pôjde takto ďalej, začneš určite na sebe pozorovať nejaké javy, ako vypadávanie vlasov, skrehnutie nechtov a iné problémy..
koľko máš preboha rokov??? váhu si môžeš udržať aj normálnym jedením, 5x za deň. telo si zvykne ak to nepreženieš s údeninami a pod..