Ovocie

Príspevok v téme: Ovocie
tulpaska

chcem sa vas spytať baby.... teda najkor začnem takto... doktory mi hovoria že trpim anorexiou.. ale to vobec tak nie je, pretože ja sa normalne stravuje,m.. teda akos a to vezme.. nejem nič ine iba ovocie! a preto je tu otázka: Je to pre môj organizmus zdravé?
Robím to preto, lebo dlhe roky som trpel asilnou obezitou a teraz som zo sebou spokojna pretože važim 52kg a mam 160cm.. proste idealne...žiadna podviživa!
Dakujem vam pekne :)

Benjo

Laco24 ty potom zober seba alebo osobu, ktora dlhodobo drzala taku dietu k doktorovi na krvne testy + testy na zistenie ubytku kostnej hmoty (vznik osteoporozy) a ked uvidis vysledky testov tak potom velmi rychlo vytriezvies z toho, co si pred cvhilou napisal!!! A este budes lutovat, ze si niekoho "poucoval" o svojej "pravde". Clovek je vsezravec. Vsetkeho s mierou je pre telo nevyhnutnost!!!

Laco24

ja poviem úplne opačnú vec ako ostatní... podľa mňa je konzumácia takého množstva ovocia, nejakej zeleniny a trochy mäsa to najlepšie čo môžeš pre seba urobiť :-D ľuďom ktorí sa stravujú hlavne ovocím a listovou zeleninou sa vraví fruktariáni a pokiaľ stravu zložia múdro tak sú zdraví :-D ale keďže ješ aj to mäso a zeleninu tak by ti nemalo nič chýbať, aj ja sa tak chcem raz stravovať :-D

ostatním chcem len odkázať že by nemali zeagovať spôsobom "šibe ti?" a mali by si trochu overiť čo vravia

romank.a

to si myslis, ze ovocie same o sebe je az take zdrave? okrem vitaminov obsahuje aj dost cukru. z tohto hladiska by som povedala ze zelenina je mozno aj zdravsia.. a pokial viem, ovocne kyseliny nie su dobre na zubnu sklovinu, preto zubari asi neodporucaju pit vela ovocnych dzusov, teda ked cele dni jes ovocie, ktovie ako budu vyzerat tvoje zuby o par rokov, nehovoriac o dalsich zdravotnych problemoch samozrejme

0vecka

ono zalezi na tom ze ako casto ale ak je to viac krat do tyzdna co si supnes to kuracie meso tak to nemusi byt az tak zle kazdopadne by si mohla skusit aj ine veci aspon obcas :)

tulpaska

jem ovocie stale každy deň.. ale proste niekedy si dam aj zeleninovy šalat s kuracim masom.. zas to neberte hned doslova že len ovocie.. asi som to mala napisať hned... ale prevahuje tam aj tak len ovocie..