Dnes mi ukradli mobil. Najprv som si myslela, ze ked pojdem do t-mobilu, ze tam mi ho zablokuju, zameraju a toho debila najdu. Lenze vobec to tak nebolo ako som predpokladala. V t-mobile mi povedali, ze musim mat nejake cislo, ktore je na fakture a az potom mi ho mozu len zablokovat a zameriava sa zevraj na polici. Tak som sa teda trepala cez cele mesto domov po fakturu. Pri dome mame policiu, tak som sa tam vybrala. Tam mi povedali, ze pozeram asi moc filmov, ked si myslim, ze sa to da len tak zamerat. Policajt mi este k tomu povedal, ze musim dat trestne oznamenie, a az potom mozu lokalizovat ale len sim kartu. Tato doba bude asi trvat 2 mesiace. Po tychto slovach som zostala ako zamrznuta. Prosim pomozte mi, ako mam dostat naspat mobil? Da sa to vobec? prosim pomozte, som uplne v koncoch.
Ukradli mi mobil a ja som bezbranna...
presne tak izzi ma pravdu!
Janka: vsak ste ho mali dat uz davno zablokovat, ja neviem naco cakate ze my tam zavolame a zablokujeme ho?
nj, ale aky je to svet, ked si clovek nemoze oddychnut takmer uz ani doma, lebo si musi odkladat veci do trezoru, aby mu neboli odcudzene? :)
skor som za sekanie ruk.. ako to ze musim strazit vsetko troma ocami..
teoreticky, v globale by sa na to minulo menej energie, predstavme si situaciu:
zamo na bicykel stoji 20 eur, ochrani bicykel na 0% , cize miniem 20eur na atrapu zamku, alebo aj viac a plus cas na jeho zamykanie a odomykanie.
tento cas miine kazdy cyklista, tj. miliony sekund PREMARNENE cinnostou ktora by nahradila cinnost skanie ruk zlodejom.. to by bolo
1. zabavne
2. efektivne ( minus jeden zlodej pri kazdom pokuse, pocet zlodejov je extremne limitovany)
3. usetrime cas na zamykanie biku
4. setrime si starosti a strest
5. zvysi sa celkova uroven zdravia obyvatelstva (odpadne stres)
ale samozrejme.. to nikdy neprejde, lebo zlodej ma viac pravomoci.. na to potom existuje uz len 1 navod.
2 x mi bol odcudzeny mobil, teda raz mojej dcere a raz mojmu otcovi, raz v nemocnici, raz v mhd,
okamzite som dala blokovat sim, sucasne som podala trestne oznamenie,
a predstavte si, o nejaky mesiac, kedy som na udalosti uz aj zabudla, predvolali na policiu otca,v tom druhom pripade dceru, a policia im vratila mobily,
takze, naozaj sa da vyypatrat MT na zaklade imei cisla, ktore MT vysiala aj s inou kartou, podmienkou na lokalizaciu MT je jeho minimalna hodnota, kotra musi byt vyssa, ako hodnota na priestupok, to preto, aby sa mohlo zacat trestne stihanie
misheliiiiik nadávaš na iných??? Nadávať môžeš akurát na seba. To je naozaj hlúpy zvyk dávať si mobil na stôl niekde v cukrárni.
to je blbe :( ... ale oni ho neukradli, starka ho stratila
Aj mne ukradli mobil, iphone.... mala som ho asi mesiac, a ukradli mi ho v cukrarni, ZO STOLA keď som pri tom stole sedela! ta drzosť... len na chvilu som nevenovala pozornosť a ti smradi to využili! :( .. Bolo to niekedy v januari, a samozrejme že policajti ho nenašli...
no babka neni :D ... neni az taka stara :) hm no neviem,bojim sa cakat do pondelka.Co ak niekto z neho bude volat aona bude mat taky pausal, ze sa jej skrizia oci?