Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

damaxy

123456 v novom Sarme je článok o bulímii a anorexii,možno sa niečo dozvieš,ja som sa dozvedela.Je to hrozná choroba teda obidve.

Alternativa

123456,
Tvoja pomoc nemoze spocivat na odhalovani "klamstiev". Ved to dievca je sice chore, ale zasluzi si od blizkych fair play. Treba jej podat pomocnu ruku, ale nie robit z nej klamarku alebo ju privadzat do situacii, ktore ju "zotru" pod zem. navody na pomoc su v teme Bulimia, anorexia - BOJ VYHRAS.
Dufam, ze si ma pochopila. Totiz ja Teba ano.

123456

ahojte.. chcela by som vas o nieco poprosit.. v mojom blizkom okoli trpi jedno dievca bulimiou, ktoru ma kombinovanu s anorexiou.. nie som s nou v kazdodennom kontakte, ale ten kontakt tam je.. chcela by som vediet, ake vsetky "metody" ste pouzivali, alebo pouzivate, aby vasi blizky nezistili, ze napr. zvraciate, alebo nejete.. tato choroba je podla mna hlavne o klamstvach a Vy najlepsie viete, ake su tie klamstva, ako sa uskutocnuju.. bola by som velmi rada, keby ste mi poodhalili tieto veci, aby som s vasou pomocou mohla odhalit vsetky klamstva u tohto dievcata a aby som jej mohla pomoct.. chcela by som najst jej skryse, aby vysli vsetky tieto jej "tajomstva" na svetlo sveta a aby sme jej mohli pomoct.. uz dopredu vam velmi pekne dakujem.. viem, ze to nie je nic lahke prezradit svoje metody, ku ktorym vas doviedla tato choroba, ale pomohli by ste tak jednemu mlademu dievcatu, ktore ma zivot pred sebou a nici ju tato choroba.. drzim vam vsetkym velmi prsteky a vsetkym vam prajem, aby ste nasli pokoj na dusi a aby vam vsetko vyslo.. este raz DIKY :)

alternativahelpful@yahoo.com

Tie nocne dialogy...hmmm :o((((. Kazdy mame svoj zivot vo vlastnych rukach. A v tomto zivote mat ako hlavny ciel, ktory zamestnava celu nasu mysel, hmotnost (vaha} je naozaj nerozumne. A ma to jediny koniec...
Misha,
s Tvojimi pocitmi musis co najskor ist ku psychiatrovi alebo aspon ku psychologovi.
Sany,
ak Tvoje udaje su pravdive, pozri si ine temy na tomto webe, co suvisia so zdravim a hmotnostou - BMI index ako lusk, Odkyslenie organizmu, Delena strava, atd. a pohybove aktivity.

vrr

ale ty mas nato dvovod! tebe to je pre zivot prospesne, u nej je to na pokraji ak by sla na tu vahu ktoru si ziada!!!! najdi si ineho partaka