Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Odborna liecba poruchy prijimania stravy /anorexia, bulimia/ patri psychiatrovi a najlepsie v kombinacii so psychologom.

leila

NE MOJ ZLATY NEVODIM TU NIKOHO ZA NOS.. TO BOLI STARE UDAJE..UZ NEVAZIM ANI 50 SCHUDLA SOM..MAM 47... A UZ AOREXIU MAM AJ KED MAM 13 ROKOV...

tere

Prešla som si vlastným peklom, bulímia ma zabíjala štyri roky. Chcem holkám s podobným problémom odkázať, že sa mi podarilo vyliečiť sa a slobodný život stojí za tú námahu.Verte, že sa to dá. Treba na to pevnú vôľu a vybudovať si nový zvyk, pravidelne a pestro jesť. Veľmi vá drží palce, nech sa to podarí aj vám Život nie je o jedle. Jedlo je len prostriedkom na bytie.

nikuska

Ahojte!Ja sa v tychto ochoreniach priliz nevyznam,ale aj bez toho si uvedomujem ake je nebezpecne chudnut a nehovoriac o tom ked niekto chudne este v mladom veku (v puberte) ked sa telo vyvija!Vsetkym dievcatam chcem odkazat,ze ak chudnu kvoli chlapcom alebo kvoli comu kolvek-NESTOJI to za to!Moja velmi dobra kamaratka velmi chudla len preto aby sa zapacila jednemu chlapcovi.A nakonec sa jej to aj podarilo!Schudla a mozno az moc!Ale bolo to zbitocne lebo toho chlapca aj tak neziskala!Nakonec tie vsetky kila nabrala naspat a nadarmo si znicila telo tymi drastickymi dietami.Ved ked niekoho chcete ziskat tak by ste ho mali v prvom rade svojou vnutornou krasou,nie?A ked uz chcete vyzerat dobre,ze sa chcete zbavit par zbitocnych kileciek tak sportujte-to je jedina dieta,ktora vam neublizi a budete vyzerat o mnoho lepsie nez keby ste chudli!Baby dajte si pozor a vzdy najprv zvazte ci to co robite sa vam aj oplati a ci to stoji zato!Drzim palce...:-)pa

Alternativa

Precitajte si moje riadky o prehanadlach z 4.9. Nemam Vam k tomu co viac povedat. Toto sa da zastavit, da sa z PPP vyliecit. Len treba chciet.

evinka

poznam ake to je stale mysliet na to ako vyzeras,co si zjedla a co budes jest a presne o kolkej .JE to strasneee...a neda sa z toho von