Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ešte tolko by som chcela, že to že zvraciam väčšinou len večer, neznamená to že celý den som v pohode a stravujem sa normálne. Stále mám plnú hlavu kalkulácií že kedy, čo a kolko budem jesť a či náhodou to nepreženiem a ked ano, kedy sa vyvraciam. V noci sa často prebúdzam z nočnej mori, kde doslova žeriem a bojím sa že sa nebudem vedieť vyvracať. Mám stým totiž ťažkosti, trvá mi to niekedy aj hodinu. Ked vôbec nejem tak idem odpadnúť a ked sa najem mam neskutočne výčitky

misha

natty, keby si ma videla. Som ako prasa! Dnes som si chcela kúpiť nohavice, boli to 34 a boli mi tesné! Nechcem byť ako prasa:-(
alma,
súhlasím:-(

alma

Misha,ved o tom to je
ako by nestacil tlak spolocnosti, ked ta aj doma vlasni rodicia ci uz nutia alebo inym sposobom privedu na pokraj tvoji ch schopnosti a moznosti tak sa nejako zacnes branit a vyberies si to co mozes vyhradne len ty ovladat - samu seba....

natty

no hej... tak mi to potom vysvetlite... moj otec moze za to ze som sa do toho dostala.. teda samozrejme , mozem za to aj ja.. no... ked sa dozvedel ze mam bulimiu, ani sa na mna nepozrel.. tvaril sa akoby o nicom nevedel.. nic nepocul.. nic nevidel... myslela som si ze sa tymto jeho vztah ku mne zmeni.. ale nie.. teraz ked mi nadava ze vela jem, alebo nieco, mam sto chuti mu vykricat do oci, ze mi znicil zivot, ze len kvoli nmu som este pred tyzdnom travila kopec casu vracanim na zachode... ale pak by sa to asi dozvedela moja mamka, a to moc nechcem.. alebo by to zacal vycitat jej, ako kazdu hlupost co ja robim... vsak poznate vetu typu: "vidis ako si si dceru vychovala?" ... ked sa dozijem vlastnych deti, a ked sa dostanem uplne z tohoto svinstva, a budem mat manzela co nieco take urobi mojim detom ako mne robil moj otec, tak vravte si kto chce co chce, zabijem ho na mieste.. ://

misha

My sme mali doma veľmi dobré vzťahy, rodičia sú sice rozvedení, ale vždy bolo všetko v poriadku..Až nedávno som si uvedomila, že mali na mňa vysoké nároky...
natty, cítim sa ako najväčšie prasa na svete....