Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ninnka

ja to nerobim rukou, prsatmi...takze moja ruka nie je poskodena :)
stava sa vam ze sa niekedy nemozete vyvracat? ja ziel vtedy naordinujem prehanadla...som .....skareda

natty

alpa.. pravdu? citim sa podrazdene.. a najradsej by som vsetko pobila.. ale zdravotne som okej.. :)) idem spat.. bru nocku :) drzim ti prst :)

alpa

Cau, Natty. Cítiš sa lepšie odkedy to nerobíš? ja sa chystám možno už zajtra s tým prestať lebo si hladám robotu a takto sa neviem realizovať. Chýba mi sebavedomie a istá dávka odvahy.

alpa

Baby aj vy máte tak zničenú ruku od vracania, jak si stále strkáte ruku do hrdla? Viete také odraté miesta od zubov?

alpa

Ninnka, ja som začínala podobne ako ty. Pochádzam z rodiny kde sa hoduje každý den. Chladnicka je naprataná kalorickými bombami. Ked som mala 16, telo sa mi začalo zaoblovať a ja som neskutočne priberala, lebo každý deň som vyprázdnovala chladnicku. V tom veku som nevedela že ide o bulímiu, lebo som este nevedela zvracať, len som koketovala s tou myšlienkou. Keď moja vaha ystúpila na64 kg, už neviem ako ale prišla som na metodu ako zvracať, a robím to odvtedy a dnes mám o 9 kíl menej. Na jednej strane je to fajn, lebo dnes by som asi bola obézna ale ta druhá stránka veci...

natty

ninnka jo to poznam.. moj otec mi vecne hovori.. kyv sam, nejedz tolko, pozri ako vypadas.. zasa si setko pojedla... a ja neviem ale cim viac mi to hovoril, tym viac som sa nahnevala a tym viac som jedla... a ninnka vasi o tom vedia??

ninnka

nikdy som sa moc netrapila svojou postvou. zacala som sa vsak kamaratit s jednou kamoskou, velmi peknou, velmi stihlou, typom -jem co chcem a nepriberam a zacala som sa trapit myslienkou chudnutia. rozne diety atd. potom prisiel jeden zlom, kt.je celkom malicherny, ale dodnes mi napadne prave ten okamih. stojim pred zrkadlom, pytam sa ci som tucna.otec mi odpoveda, ze sa zacinam zaoblovat a mam velku rit....pre nho sranda, u mna zlom.moji rodicia su uzasni, niekedy sa az moc interesuju, co im zvyknem vycitat, nechcem ich z nicoho obvinovat, ale ta chvila mi zmenila zivot. mame doma strasne moc jedla, to sme traja. boze u nas by sa najedlo 50somalskych deti, preto prave bulimia...neznasam ten pocit, snazim sa to jedlo likvidovat...po svojom :(

Alternativa

Pozorne som si, dievcata, presla Vase poobednajsie rozhovory. Nezvyknem reagovat, skor odpovedam na otazky, teda aspon sa snazim. Dnes urobim asi vynimku v inej teme - v teme pre rodicov.
Tu chcem povedat Tebe, Natty, ze uvazujes spravne, tak normalne. Teraz Ta caka tazka makacka : to, co si tu napisala naozaj uskutocnovat krok za krocikom. Vlastne si uz zacala. Nevadi, ze nepojde vsetko a hned, ale postupne to pojde. Ziadne prezeranie etikiet, pocitanie kalorii. Jest 5x denne zdravo, vela ovocia a zeleniny /ale nielen to/, dopriat si kusok kvalitnej cokinky, ak mate na nu chut, dobry pitny rezim a budete krasne nielen s akuratnou postavou, ale aj s iskrickami v ociach, s takym nefalsovanym usmevom. Len tolko som Vam tu chcela povedat. Kto pocuva, mozno sa zamysli, kto nechce - no ja s tym nic neurobim. Prijemny vecer, dievcata.