Bulímia,anorexia

ninnka

moje kamosky vedia, ze mam poruchy stravovania.dve to vedia, ale zartovne to berieme, nevedia ze je to tak vazne...o bulimii sa hanbim hovorit, to by som nikdy nepriznala....ale je to riadna svina

alpa

Ninnka práve preto sme tu aj mi, že sa nemáme s kým porozprávať. Táto téma je velmi háklivá a bojíme sa len tak hocikomu zdôveriť, lebo sa bojíme sklamania a pocitu hamby. Ja sama mám síce velmi dobré priatelky ale radšej im nič nehovorím, lebo by zmenili možno svoj pohlad na mna.

ninnka

kazdy den si vravim, ze dnes uz nie.ze dnes budem len malo jest,a le nevyvraciam sa.ale pridem domov jedla kopec, vsade cokolada a vona...to sa neda.ked vraciam skoro, vacsinou som atk hladna, ze sa zas prezerem a mam tak 2-3 zachvaty.ked sa vsak najem neskor, potom uz vydrzim. vzdy som to zvladala, dalo sa prestat, ale teraz...jedlo ma ma uplne v moci

alpa

Ved aj ja si strkám prsty, ktoré mám ale na ruke tým pádom mám v ústach aj časť ruky. A mne sa nedarí zvracať vtedy ked to už robím príliš často, ale ked si dam dva, tri dni prestávku, ide mi to velmi lahko. Preháňadlá nepoužívam vôbec, lebo mám pri tom bolesti a pri tom kvante jedla čo mam v žalúdku nič iné nepomôže ako zvracanie inač by ma roztrhalo. Vieš čo dobre dávi? pohar slanej vody.

ninnka

natty
nie moji rodicia rto nevedia, mama ale akosi nemoze pochopit, ako od tolkeho jedla nemozem priberat. inaaak od istej doby sa mi vaha zastavila.pod 50kg sa nikdy nedostanem...cim to je? keby mam anorexiu vaha by isla nizsie, ale tym ze sa prepchavam je to asi takto. mozno sa hnevate, co tu pisem, ja sa len nemam ani s kym porozpravat...ja nemam ani sestru, ani priatela,a ni kamaratku...nikoho.