Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ninnka

alpi, mozem sa opytat v akej agent.si bola? aspon skratku ja budem poznat. inak moje boky si siroke, nie som sumerna...mam plosku rit tak to pre to taky rozmer...

alpa

Možno že aj moje ochorenie zosilnelo počas práce v modelingu, ale teraz ked už modeling nerobím je to o tom istom a vlastne ani neviem identifikivať že prečo to robím. A čo sa týka tvojich bokov tak máš ideálnu šírku, iné baby by ti závideli. Ja mám 92 a nemám ich široké, len v agentúre mi to stále pripomínali.

ninnka

zacala som robit aktivnejsie modeling, mozno aj ytm to zacalo neviem...ja sa o seba tiez dost staram.myslim, ze na vine nie je nikdy jedna vec, vacsinou akysi zhluk vsetkych problemov, mozno komplexov. co sa tyka tych bokov.vacsinou kazdy vravi ze mam super postavu, ze mam male boky.mam 89 v bokoch, ale to ma nik pomyly poriadne nevidel nahu....nooo :)myslim poriadne

alpa

Myslíš si že tvoje sebahodnotenie odštartovalo tvoju chorobu? Všimla som si že som typ človeka ktorý sa nadmerne stará o svoj vzhlad a stále sa snažím byť dokonalejšia. Bez mejkapu ani smeti nevynesiem. Niekedy je to až úchylné.