Bulímia,anorexia

minetka

T je pravda, vraj človek sa môže najesť kľudne aj večer,iba by nemal jesť ťažké jedlá...ale najesť by sa asi mal, lebo presne,ako hovorí Arweenka,ako dlho by sme potom hladovali?? Ja potom aj lepšie spím,ked nemám prázdny žalúdok:-)

minetka

Arwee,na to sme tu,aby sme si vzájomne pomohli...ved niekto, kto tým neprešiel, nevie,aké to je,nerozumie nám tak dobre...potom,ked sy vyliečime, založíme nejaké poradenské centrum:-))

timka

preco nevydrzim ani pol hodinu bez dobania do niecoho. preto nejem doobeda, lebo by som sa od rana prezierala. len pred hodinou som dojedla obed a uz som si musela dat jablko, ktoré ma uz od 1 sekundy dojedenia jogurtu lakalo.

vecer jedm najviac. cez den hladujem v robote a vecer sa predzgavam tak do 9 a idem stat max o 10. som ako babo. a ked som all day doma tak od obeda sa preplanam do vecera ym mi nie je zle a ked to prejde tak znova sa prepcham.

Arweena

take tri hodky pred spanim by sa nemalo jest zevraj..takze ked idem spat o polnoci, môzem si nieco zobnut o deviatej:)som zvedava, kto vydrzi po piatej nejest..si uvedomte kolko hodin az do rana by sme hladovali?

minetka

Arwee,na to sme tu,aby sme si vzájomne pomohli...ved niekto, kto tým neprešiel, nevie,aké to je,nerozumie nám tak dobre...potom,ked sy vyliečime, založíme nejaké poradenské centrum:-))

minetka

Kaine zoe, ja sa snažím jesť najneskôr okolo 18.30, s večerou mám vždy problém,jem iba niečo malé,lebo sa mi vždy zdá, že mám ešte plné brucho z obeda...ale niekedy ma potom večer,okolo 22.00, chytí taká žravka.,.to nie je ani hlad, peoste chuť najesť sa...a potom to neviem zastaviť,a jem a jem...a viem, že ráno sa zasa prejem a vyrvátim to,aby som nemala výčitky za ten večer...

minetka

kaine zoe, žiadne výčitky ani zlé myšlienky,jasné?? Tie párky nie sú až také zlé,a hlavne,že Ti chutili..
Arwee, nemylsi na to,presne,ako radí Butty, nejaká veselá hubda to spraví...alebo si kľudne zavrieskaj,ked máš chuť, nedus to v sebe..
Butty, ten zákaz stále dodržiavam:-)