Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kaine zoe

BABY, chcem sa vas vsetkych nieco spytat. jedavate vecer? ja s tym neviem prestat. aj ked sa naveceriam o 18.30, o 22.00 som uz hladna a musim sa najest. chodim spavat neskor az okolo polnoci alebo este neskor. neviem ako si zvyknut

timka

butty: druhej flase. 0,5 litrovej alebo 2 litrovej. ak tej velkej tak som rada, ze nie som sama, ktor sa tak nalieva ako zaba. ja sa bojim, ze od toho velkeho pitia raz budem mat problemy s ladvinami.

minetka

Arwee:-((( To iste z tej depky...Ja tiež vydržím maximálne dva-tri dni...tento týždeň mohol byť lepší, nemám ani depky,ale urobila som to z vlastnej vôle,proste som chcela..
Nerieš to, čo si urobila,ber to ako zakopnutie,nabudúce to bude lepšie,vydržíš hoci iba tri dni, ale bude to väčší úspech!!Toto už ho´d za hlavu, proste sa to stalo..hovorím Ti, keby si to vyriešila s priatešľom, resp. odstránila jeden zdroj depresie,pomohlo by Ti to...ale ako som už písala,zváž to,a rozhodni sa,ked bdueš mať "neutrálnu náladu"..ako tu už niekto písal..

kaine zoe

BUTTY
ani ja som na skupinke este nebola, ani neviem ci by som vobec chcela. asi si stale vravim, ze to zvladnem sama... ale po 6 rokoch uz tomu prestavam verit. radsej by som sa chcela stretnut asi len sukromne, napr. s tebou ak by si chcela... ja mam 21 a studujem tu na VŠ. pracuješ?

butty

arwee, jedla si iba salatik mas pravdu, ale aj ja to niekedy spravim aj ked pomaly nic nezjem:( netrap sa tym, to sa stava..hlavku hore a uz nebud smutna, lebo ti to zakazem ako minetke:))

butty

kaine zoe mam o chvilu 25 rokov, na skupinku nechodim ale rozmyslam o tom..dobre sa napi moja, nech ti lepsie travi:) ja som sa pustila dnes uz do druhej flase vody a zatial sa drzim az moc dobre...fakt mi vcera uzasne odlahlo na dusi, dufam ze tento stav potrva co najdlhsie

Arweena

ja som proste šibnuta!! nemala som to vôbec robit, tolko som z toho nezjedla..proste je to nejaka blba automatika:( najradsej by som otvorila okno a vrieskala. Potrebujem asi čosi na ukludnenie
treba riešit problem za problemom, lebo ten zhluk nezvladam...hm odkial začat

minetka

Arwee:-((( To iste z tej depky...Ja tiež vydržím maximálne dva-tri dni...tento týždeň mohol byť lepší, nemám ani depky,ale urobila som to z vlastnej vôle,proste som chcela..
Nerieš to, čo si urobila,ber to ako zakopnutie,nabudúce to bude lepšie,vydržíš hoci iba tri dni, ale bude to väčší úspech!!Toto už ho´d za hlavu, proste sa to stalo..hovorím Ti, keby si to vyriešila s priatešľom, resp. odstránila jeden zdroj depresie,pomohlo by Ti to...ale ako som už písala,zváž to,a rozhodni sa,ked bdueš mať "neutrálnu náladu"..ako tu už niekto písal..

kaine zoe

MINETKA A BUTTY
veru, my sme si este nepisali. tie parky nebol asi dobry napad, ale mam ich rada... no, ale zacinam mat akesi vycitky, do kelu...dufam ze to dobre dopadne. musim sa napit. ako ste na tom vy?