Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

Arwi okej... ked sa pojdes dat strihat, tak nevyhadzuj vlasky, zabal do obalky a posli mi.. ja si ich nafarbim na rysavo a dam si ich transplantovat do hlavy :)))

Arweena

miska a zmen si tu prezyvku prosim ta!kedze si splachla to svinstvo, tak mas narok:)
sme šibnute, vôbec nie sme tučne a trapime sa

klamárka

Arwi, tak som späť. Preháňadlá spláchnuté....ale to brucho stále bolí. Možno to predsa budú tie zast. vetry, neviem:( A je mi blbo:( Nechcem byť takáto tučná:(
Natty,
ajoj.

Arweena

natty tak ja by som ti z radostou dala polku mojej hrivy:)tak tri hlavy by som s tym v pohode zaplnila...najradsej by som sa toho niekedy zbavila

natty

Arwi :)) ja som chcela mat vzdy vlnite vlasy :) sice ich mam, ked idem spat s mokrou hlavou :)) a ked si ich ozehlim, ich mam strasne malo :)))

Arweena

natty ked si umyjem vlasy, tak ich mam ako po trvalej:)ked si ich rozcesem, tak sa narovnaju a iba jemne sa vlnia..ale ked som dostala zehlicku, skoda ju trocha nevyuzit

Arweena

hej, ale tam som az od aprila:)moje vlasy su hrozne, najkrajsie su tak po tyzdni, ked sa uz trocha premastia..musela som si dat kilo vosku na hlavu:)