Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

po fyzickej stranke ti prospeli!! po psychickej je to horsie lebo to poznam. Zbytočne vyčitky...3 kg to nie je tak moc, skus troska cvičit a pospevnovat..ja sa asi začnem hybat. Kedysi som zvykla behat, skus si trocha zabehnut, je to uzasne..uplne ta to uvolni a budes mat zo seba super pocit.
Ja som zo Ziliny..ked som studovala v BA, na Zahorie to nebolo daleko:) ved keby sa ti niekedy chcelo, môzes si spravit vylet..alebo ked ja pôjdem do BA..

klamárka

Arwi, ja som zo Záhoria a ty? A nie, mne tie kilá vôbec neprospeli. Ani po fyzickej stránke, a už vôbec nie po psychickej:( Pribrala som behom mesiaca skoro 3kg, a to vidno už je:(

Arweena

škoda ze sa neorganizuju nejake kurzy ako mat rad svoje telo..stavim sa ze si krasna a troska pribrat ti len prospelo. Skoda ze nemôzme niekam vybehnut von, prospelo by nam to. ani mne sa samej nechce..odkial vlastne si?nejako mi to uslo...alebo ta pozvem na vikend:)a vytlčieme si tie myslienky z hlavy, jo?

Arweena

To si len namyslas, nikto nevidi, ze si pribrala..je to len v nasej chorej hlavke...ja som si tiez niekedy myslela, ze ludia vidia ked som sa riadne najedla. Je to hlupost, namyslame si. sme chude a kilo-dve hore dole na nas nie je vidno, jasne?!

Arweena

ale prosim ta mysička neospravedlnuj sa:) tak za pol hodku sa sem este mrknem, či ta tu nenajdem...len neskusaj ziadne hluposti, len dobre veci:)

klamárka

Hanbím sa pred celým svetom, že som pribrala. Nechodím kvôli tomu ani von, medzi ľudí, aby ma ľudia nevideli:(