Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

klamárka

Arwi, začíname už od teraz, nie od zajtra! Tak mi potom pošli nejakú na Misenka85@atlas.sk, budem veľmi rada. Tak pá, drž sa a dobrú nocku potom.

Arweena

isto mas aspon jedneho človeka, ktoremu sa môzes ozvat
no niečo by sa mozno aj našlo v tom Pc:)budem za chvilku končit, lebo mi vypadnu oči z jamiek, hrozne ma stipu, cely den čumim do compu. chod si aj ty oddychnut a od zajtra začiname:)

Arweena

miška isto to len ty tak vidis..tak skreslene.Poznam to podla seba..je to len taky hlupy pocit. urcite si kočka:)
len pekne chod von, ziadne rusenie schodzok.Musis sa donutit a potom uz nebudes lutovat.
Ved posli fotku, ja ta hned zhodnotim ty myšička:)

klamárka

Chcela by som vedieť, či to vidím len ja tak strašne, alebo sú tie kilá ozaj tak vidieť:( Najviac ma trápi, že sa "odhadzujú" teplé veci a ja som pribrala:(..a vieš Arwi, aká som ja sprostá? Ja aj keď si niečo dohodnem, tak sa mi stáva, že to odvolám, pretože sa mi fakt nechce. Neviem sa vtedy donutiť..

Arweena

otazka znie, co su to normalne kila:)ked som uplne najedena, tak vazim o 2 kg viac ako ked som vyprazdnena..cize je to len potrava v zaludku..a nie kila..myslim ked vaha kolise 2-3 kg, tak to nemôzes tak tragicky brat. Aj ja som leniva, mozno keby ma niekto vytiahol napr. na aerobik alebo behat..samej sa mi tiez nechce

klamárka

Arwi, ale ja som pribrala normálne kilá. A to cvičenie. Vždy som veľa cvičila, ale teraz nerobím skoro nič, lebo som stále unavená, aj teraz, i keď som pribrala. Nič sa mi nechce. Robí mi pomaly problém ísť aj po byte, aj to ma unavuje. Buď som taká lenivá, alebo je problém inde. Ja neviem.

Arweena

miši ja ked mam dostat kramy, tak vazim aj o 2 kg viac..pokial mi neskoncia tak sa nevazim..aspon to dodrziavam a nenervačim. Telo vtedy zadrziava vodu...nestresuj z toho
ale ja som to myslela s tym pozvanim vazne:)isto by nejaky vyletik prospel..

klamárka

No skoro 3kg. Možno je tam trochu započítané aj to, že som mala už dostať menzes, ale ja na to nemyslím. Vidím v tom len tuky:( A bolo by fajn niekedy odtiaľto vypadnúť...