Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

arwee ja teraz presne neviem kolko vazim lebo som nebola uz mesiac doma a tu vahu nemam, ale podla nohavic asi 58 kg

Chilli

už som sa najedla,lebo pár dní som mala slabšiu stravu a teraz ma chytil vlčí hlad...tolko som toho požrala.a chcem predchádzať takýmto stavom,lebo mám z toho depky,vieš?:(

butty

minetka, to mas super ze mas taku oporu:( ja mam oporu v kolegoch, ktori si dali vyprazany kuraci rezen s hranolkami:))))

butty

arwee, je dobre ked sa nieco deje, ale nie naraz:)) ja som mala doteraz klud, lebo sefko bol na dovci, ale akonahle sa vratil, zmyslel si ze vsetko treba hned hned. Tak v stredu odovzdavam projekt, odchadzam do Prahy, z Prahy idem rovno do Martina, tam som dva dni a dojdem domov uplne vystavena. Toto je hrozne narazove a vycerpava ma to. Potom zas dva tyzdne nebudem mat do coho pichnut:))

minetka

:-)))) Arwee, aj toto máme spoločné, nepracujeme totiž s priateľom v jednej firme, ale stretávame sa cez obed a chodíme spolu papať...a to mi pomáha, lebo aspoň na mňa dáva pozor,aby som jedla pravidelne a zdravo :-)