Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

inak ako miska hovorila aj ja som taka, ona je ako moje indent. dvojca. ked som bola na infuzkach tak som tajne poskulovala na flasu, ci tam nie je napisane kolko ta glukoza ma vlastne kalovii, a potom ked som zistila, ze to je nieco ako tekuty cukor, tak som nechcela cely den nic jest... a teraz som na tom niekedy s jedlom. napr. teraz ma stve, ze somzjedla jablko, ktoré je sladsie ako normalne a teda ma aj viac cukrov. a pritom viem ze to je chore, lebo jedno jablko na obed s jogurt a cerealiami je velké nic.

Arweena

aj ja idem off minetka..od rana toho bolo viac nez dost:))
kolko toho mame este spoločne?nevola sa ten tvoj nahodou aj Marek?:)

minetka

Musím na chvíľku off, šéf cche niečo riešiť...nechápem, čo otravuje, ked mám takú dôležitú prácu ne nete:-)))))

minetka

No Arwee, ja ked som mala minule dovolenku,alebo ked som chorá, som hotová, bez netu sa idem zblázniť:-))) a cez víkendy,ani nehovorím:-))
Ja som tiež trošku závisláčka,predtým som bola na pokeci, s mojím drahým sme sa totiž zoznámili cez pokec,a odvtedy,čo sme si prvý raz napísali,sme v konakte každučký deň,nonstop:-)))) Jemu však teraz zrušili net v práci, takže som svoju závislosť preniesla sem:-)))))

minetka

OK,Timka, vitaj v sesterskom spolku bojovníčok proti ppp :-))
Idem trošku aj ja pracovať, lebo šéf tu chodí ako tiger v klietke,aj minule mi prošiel k pc a ja dole na lište "Bulímia,anorexia"..ach jaj,čo si pomyslel:_)))

Arweena

minetka aj ja som uz tomu svoju povedala, čo robim tolko na nete..uz to bolo totiz podozrive:)) povedal ze uz som ako zavislačka..od rana do večera..som zvedava ked budem v praci a nebudem vas môct otravovat ake budem mat abstinenčné priznaky

minetka

A zasa si tu niketo robí srandu, hásže mi tu príspevky dvakrát:-)))))
Timka, ver mi, že mne toto fórum tiež chýbalo, preto som drahého v sobotu vytiahla v Poprade na net,aby som si aspoň niečoprečítala :-))))) To už je asi závislosť...Ale priateľ to pochopil, a je rád, že sa mám s kým vykecať...aj ked je radšej, ked sa vykecávam jemu,ale nemá nič proti, ak mi toto tu pomáha:-) a to mi teda fakt pomáha:-) VY mi pomáhate:-)