Ajojte, babenky.
Timka,
to budem rada, keď sa tu konečne stretneme. Ty z práce odchádzaš, a ja akurát prichádzam domov:(
Arwi,
tuším mám chuť na Tvoj koláčik:)
Butty,
tiež mám menzes:) Až mi to je smiešne, lebo aj Timka, ako čítam:)
Len ja som dnes z neho strašne ubolená:( Bolí ma každý jeden sval, brucho, chrbát, obličky, hlava...ani lieky nepomáhali. Až teraz som vyšla z horúcej vane, trošku to zmiernilo bolesti. A od rána som kvôli tomu ani nič nejedla, len ráno bielu activiu. Idem si dať jabĺčko, keď je už lepšie.
Minnetka,
aj Teba zdravím osobitne:)
Chilli, anorektiká sa predpisujú len ľuďom, ktorí majú BMI nad 30. Nie sú to normálne tbl. na chudnutie, tieto ovplyvňujú centrálny nervový systém, majú veľa nežiadúcich účinkov..aj smrť! Ten vlčí hlad máš preto, lebo sa vyhladuješ, a potom, keď si dáš len trošku jedla, telo si začne pýtať ešte a ešte, a ešte...Treba jesť pravidelne ako písala Arwinka, ak chceš teda tomu vlčiemu hladu predísť..Čo sa týka chrómu, myslím, že ten pomáha len u normál. ľudí, myslím tých, ktorí nemajú PPP. Lebo u nás je problém s jedlom aj v hlávke..že jeme, aj keď niekedy nemáme hlad, ale ovládne nás jedlo..A lieky na chudnutie nepomáhajú. Keby boli účinné, neboli by na svete tuční ľudia! Ja som mala už všetky tbl. na chudnutie čo existujú, dala za ne kopu prachov a nič som neschudla...