Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

mishka som rada ze to ide ;) nooo a ja... :) napisala som si casovy plan ako papat... podla toho ako si tu uz pisala aj ty.. len som trosku zmenila casy...a vypadalo to asi tak, ze som sa stale kukala na hodiny, ze kedy konecne uz sa budem moct ist najest :))) ale da sa to celkom... snad si na to aj zvyknem... aj som chcela sit niekde vonku, ale od rana u nas sneziiii :// tak asi pockam kym napadne viac a vytiahnem sanky a pojdem sa sankovat :))

natty

Miska and Arwen
Taaak co?? dari sa drzat vase predsavzatia??? Miska vidim kolko smajlikov usmiatych tu hadzes :)) tak treba :) a k tomu jablcku co si papala si este nieco daj okej?? ja som zjedla jablko a dva pomarance prave... pomarancov mame este vela, tak ked chces :) rada sa podelim...
a ty Arwi :) priatel tiez drzi svoj slub? :)) aj ja chcem takeho.. nema brata? :D a k tomu ze by ta mamka zabila.. to som si hovorila aj ja.. a ked som jej to povedala, nemala v umysle zabit mna, skorej to vypadalo, ze som tym zabila ja ju... chvilku si poplakala (asi celu noc trvala ta chvilka) a potom sme to pekne vsetko prebrali, a velmi ani nevies ako mi pomohla... robila to co robi teraz tvoj priatel, kontrolovala ma, a to bolo dobre, sice niekedy neprijemne :) ale pomohlo to.. len je jasne ze to nemohla robit naveky a ked s tym skoncila vhupla som do toho zas... a to som jej nemohla povedat. Vravela mi ze mi veri zatial co som to robila... viem ze by mi pomahala kebyze jej to poviem aleee uz by mi nikdy neverila... hm tak ked uz to niekomu povies, a on ti pomaha a veri, tak sa treba snazit aspon pre neho ;)) a ak sa aj potknes tak sa nebat mu to povedat;) nech nestratis jeho doveru...a vsak naco tu mame mamky ked nie na to aby tu boli pri nas v najhorsom? :)
Timka to s tou izbou je dobry napad :) ja by som este pridala... nechat ma tam zamknutu, a vyrezat do sveri take male okienko, a tam by mi davali papat pekne pravidelne zdrave jedlo :)))
ale viem ze to tak nejde... treba sa snazit sam nj...
minetka niesi ty nejake Arwenkine stratene dvojca? ste si straaasne ale moc podobne :)

Iriska a ty si sa tu dlho neukazala.. aspon ja som ta tu dlho nezastihla... chyyyybas mi tu, tvoj oprimizmus, pekne slova... :) Snad sa mas dobre... :)))

Pekny dnik zelam inak dievcata :)))

mis.

Ajojte, babenky.
Timka,
to budem rada, keď sa tu konečne stretneme. Ty z práce odchádzaš, a ja akurát prichádzam domov:(
Arwi,
tuším mám chuť na Tvoj koláčik:)
Butty,
tiež mám menzes:) Až mi to je smiešne, lebo aj Timka, ako čítam:)
Len ja som dnes z neho strašne ubolená:( Bolí ma každý jeden sval, brucho, chrbát, obličky, hlava...ani lieky nepomáhali. Až teraz som vyšla z horúcej vane, trošku to zmiernilo bolesti. A od rána som kvôli tomu ani nič nejedla, len ráno bielu activiu. Idem si dať jabĺčko, keď je už lepšie.
Minnetka,
aj Teba zdravím osobitne:)
Chilli, anorektiká sa predpisujú len ľuďom, ktorí majú BMI nad 30. Nie sú to normálne tbl. na chudnutie, tieto ovplyvňujú centrálny nervový systém, majú veľa nežiadúcich účinkov..aj smrť! Ten vlčí hlad máš preto, lebo sa vyhladuješ, a potom, keď si dáš len trošku jedla, telo si začne pýtať ešte a ešte, a ešte...Treba jesť pravidelne ako písala Arwinka, ak chceš teda tomu vlčiemu hladu predísť..Čo sa týka chrómu, myslím, že ten pomáha len u normál. ľudí, myslím tých, ktorí nemajú PPP. Lebo u nás je problém s jedlom aj v hlávke..že jeme, aj keď niekedy nemáme hlad, ale ovládne nás jedlo..A lieky na chudnutie nepomáhajú. Keby boli účinné, neboli by na svete tuční ľudia! Ja som mala už všetky tbl. na chudnutie čo existujú, dala za ne kopu prachov a nič som neschudla...

timka

jaj. v sobotu prestavia cas a mi budeme otvoreni do 5 tak tu budem o hodinu dlhsie. aspon tú vyhodu to ma, ze ta tu stretnem MISKA

minetka

Arwee, Timka má pravdu, vtedy sa človeku fakt uľaví...a kolegyne sem chodia preto, lebo sa nudia v práci...ja neviem,čo skôr,a ony sa tak nudia, že čítajú celkovo zdravie.sk,a občas zájdu aj na túto tému :-(