Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

arwena: vtedy keby si to dostala zo seba ani si nevies predstavitavit ake bremeno ti odpadne. ani ja som tomu neverila ale bolo to tak.

minetka

:-))) Timi, to nie je zlý nápad, aj mne sa niekedy zdá, že toto jediné by mi pomohlo :-)
Arwee, nie,nie je Marek..ale kolegyne,čo sem chodia, vedia jeho meno, tak Ti ho radšej napíšem do mailu /bože,také opatreenia..som taká chudá, že každý hned vie,že mám nejakú ppp,a ja sa tu skrývam ako nejaký James Bond:_)) /

Arweena

ja zas mam s tym problemy o tom hovorit..vie to len jeden človek:)mama by ma zabila a nemam potrebu jej to vraviet..aj tak by to nechapala a len by sa trapila

timka

ja som nikdy nemala problemy povedat ze som anorekticka. len ked to niekomu povies hned sa opýta: to vsetko vyvracias co zjes? pre norm. ludi sú vsetky ppp to iste.

minetka

:-))) Timi, to nie je zlý nápad, aj mne sa niekedy zdá, že toto jediné by mi pomohlo :-)
Arwee, nie,nie je Marek..ale kolegyne,čo sem chodia, vedia jeho meno, tak Ti ho radšej napíšem do mailu /bože,také opatreenia..som taká chudá, že každý hned vie,že mám nejakú ppp,a ja sa tu skrývam ako nejaký James Bond:_)) /

timka

viete co je nenormalne. vsade sa davaju rady, ze najes sa a chod nieco robit, aby si odputal myslienky, ale ja som sa napr. cely den chystala na srdcovky na markíza, do 6 som sa najedla a pozerala telku, srdcovky zacali a ja som nevedela obsediet, musela som ist do kuchyne dobat do francuzkych zemiakov a kolacikov a nevidela som len koniec. a potom som nevedela dockat ani zaciatok sprav a zas som bola v kuchyny. som mnou to uz nie je normalne, asi by som mala praktizovat to co som odporucila chilli pred chvilkou.

timka

chilli nehnevaj sa, ale naco takeho otazky: ja mam pre teba jedno zadara. chod do izby, vynes vsetko co je jedle vratane domacich milacikov, potom zamkni na kluc, vytiahni kluc a vyhod ho von oknom s nejakou dobre viditelnou vecou, aby ju vasi, ked dojdu domov nasli a mohli ta pustit von. ak mas stastia, nevratia sa do vecera a nebudes moct jest dovtedy.