Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Tofu je aj moja obľúbená pochúťka :-)))) Kedysi bývala aj sojovinka,ale mám z nej také nafúknuté bruško:-( Ale chtuná teda je:-)) a tiež mám rada všelijaké špecialitky z kuracieho mäska, cestovinky,a PALACINKY :-))

butty

ja zajtra pojdem na dve hodky na aerobik, lebo som uz tyzden nebola cvicit a vcera ako som spravila tych par drepov uz to dnes citim

butty

minetka, presne tak aj ja...vyprazane veci a vobec maso jem tak 5x do roka. velmi lubim tofu a sojove masko, a potrebujem aby bola moja strava co najlahsia lebo inac som po obede na dve hodiny mimo prevadzky:))

Arweena

noo priznam sa, ze nezačala som este cvičit..moje cvičenie spočiva v tom, ze spravim 50 brušakov, podviham nohy a sem tam nejaku činku:))

Arweena

prave preto Chilli, aby ta nechytal vlči hlad, treba jest častejsie a mensie porcie..nečakat kedy si hladna do zblaznenia lebo potom do seba napraces čo pride

minetka

Jaj Butty, no vieš, my to niekedy tiež tak máme,drahý si dá vyprážaný rezeň,a mne tečú slinky...ale ja mám rada veci naprírodno,takže s tým nie je až taký problém:-)) Navyše, teraz ho chytila taká mánia, že ked sa mi viac pozdáva jeho jedlo,pres istotu,aby som nerobila "blbosti",ako on hovorí, si to so mnou vymení:-)))) Aj dnes dostal,chudák,namiesto mäska s plackami iba cestovniy :-))))) a v sobotu v Tatrách miesto špecialitky tiež nejaké mäso so zemiakmi:-))))