Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

arwee, to nie je polystyren, ten neznasam..to je normalny chlebik ale s velmi velkym obsahom nemleteho zrna a semien. je dost mastny (ja to volam vesmirny chlieb:), inac podavaju ho aj v lietadle.

Arweena

miši preboha ved to je hrozne malo. co su to dve jablka a jogurt a nejaky rozok??ja by som odpadla od hladu, keby som len to spapala. Z toho nepriberies, to ti zaručujem ja

Arweena

butty mne sa o polystirenoch uz aj sniva:)
zas to hadam nebude take tučne, ale je vela druhov tychto raciochlebikov, treba vediet vybrat..

mis.

Lenže ráno som mala jogurt, potom, keď ma prestalo bolieť to bruško som si dala okolo 17h jablko, a TERAZ! 1pečivko a plátom Eidamu!:-((((((((((((((

butty

miska tak papam casto, lebo som dost vytazena a nestiham...tak ale snazim sa tak lahsie vecer..akurat ma laka ten chlieb...:(

Arweena

miška ja ked som niekedy došla z nejakej diskoteky, tak som jedla aj o 3 hod:)a este alkohol u mna vyvolava hroooznu chut na jedlo a neviem sa ovladat..dat si niečo o 21.30 nie je tragedia..ked cely den malo jes, tak to vôbec nevadi

butty

inac babusky, dnes som si kupila v DMke v raciokutiku ten celozrnny chlieb co vyzera ako zlisovane zrno. Myslite ze je to zdrave? lebo tucne je to dost ehm..