ahojte.. potrebovala by som schudnut 5kg a mam už aj plan.. jablcny ocot, zeleninove suchare VLARAN, biely cottage cheese alebo tvaroh a zelenina..jedina strava ..+ samozrejeme 2litre cistej vody ..jedine toto by som jedla.. mohla by som takto tych 5kg schudnut a za aku dobu??
hroznych 5kg..
presne to chcem!!! :)))
Presne ti neviem povedať, ja to nemerám, ale vidím a cítim to zmenšenie a spevnenie. Viem, že je to ok keď sa mi nedotýkajú stehná a nohy sú vyformované.
laVra - tym kremom si schudla kolko cm?? ja by som chcela tak zo 4cm
Mne najviac na nohy pomáha bicykel a korčuľovanie, ale viac bicyklujem na stacionárnom bicykli. Takto som schudla a spevnila nohy ja aj môj manžel. Nechcem tu robiť reklamu, ale popri tom som si krémovala nohy s krémom my silhouette a pomohlo. To je moja osobná skúsenosť. A samozrejme vyformovala sa mi aj oblasť pásu:)
sh-ah ja keď som začala chodiť do posilky, nevidela som výsledky nie že dva mesiace, ale viac ako pol roka. A to som cvičila aj aerobne cviky i posilovanie. Je pravda že stravu som neobmedzila úplne, len som sa nenapchávala po večeroch a začala piť veľa tekutín. A po pol roku mi boli zrazu dobré o číslo menšie nohavice, o čosi dlhšie o dve čísla menšie. Pekne som si vyformovala postavu, aj keď som pribrala 7 kg dokopy. Lenže je pravda, že ja som nemala určený čas na ktorý som potrebovala vyzerať lepšie, a robila som to hlavne kvôli zdraviu, začať športovať. Ako nie že by mi nevadili tukové vankúše, ale som typ, čo si kvôli tomu nebude rezať žily. No skúšam dostupné metódy všetky si myslím :D Neviem či by som skúsila ale preháňadlo. Ale je to individuálne. Ja ťa neodsudzujem, ani ti nechcem radiť že nechudni. Nepoznám ťa, ty sa musíš cítiť vo vlastnej koži dobre.
ina_ingrid
no ved som sa to tak snažila robit tie 2mesiace setko 3krat za tyzden aerobic a ešte aj okrem toho som chodila vela pešo a nič.. a to mi hovorili že za mesiac dam dole a nič.. chcela som ist na to pomaly a co z toho? potrebujem to do leta.. takže už len mesiac.. takto to musi ist!! aj ked len nna to leto
sh-ah
potrebujes len 5 kg ?
zacni jest min 5x denne, ked cvicis aj viac
vyluc cukor, sol, alkohol, cigarety, udeniny, mastne maso atd...
chod do posilky 3 x do tyzdna na 1,5 -2 hod /to zahrna aj aerobnu aktivitu/
vydrz to tak min polroka a potom uz NAVZDY a nemas problem
ina_ingrid ... čo sem pletieš pervitin ?? strc si hlavu do lekvaru za take rady:P
dakujem pekne aj ja tebe drzim palce.. a kolko si schudla a za aky cas?? ako presne chudneš?to prehanadlo aj nejak pomaha ?
a 2 l vody su malo aj pre toho, kto sa necpe prehanadlami...ked sme uz pri tom