ahojte.. potrebovala by som schudnut 5kg a mam už aj plan.. jablcny ocot, zeleninove suchare VLARAN, biely cottage cheese alebo tvaroh a zelenina..jedina strava ..+ samozrejeme 2litre cistej vody ..jedine toto by som jedla.. mohla by som takto tych 5kg schudnut a za aku dobu??
hroznych 5kg..
sh-ah
ja tiež chudnem teraz podobne ako ty teda tak isto a darí sa tak neviem prečo by som ti neporadila:)) a viem aké to je keď ti ludia dávajú takéto rady...a naozaj držím palce:-))))))))
sh-ah ty potrebujes pocut toto...tak potom nepotrebujes radu ale iba podporu...aj tak si sa uz tvrdohlavo rozhodla tak na co sem pises?
ved mi ta podporime aj s tym pervitinom...
jancecka- ty si moj clovek :D ale kto nevyskusal, zjavne nechape :D
blbci.. dakujem potrebujem počut niečo taketo nejaku podporu a nie len prestan s tym atd lebo to ma odradza od celko chudnuita... a to nemoože.. takže diky :))))))))
všetci tu máte také skvelé rady že až:D:D:D
sh-ah nepočúvaj také priblblé názory že neschudneš a podobné...jasné že schudneš!!!len ešte trocha pohybu alebo pár brušákov za deň a 5 kíl bude dole do mesiaca:-) držím palce a hlavne si ver!
ja súhlasím s inou_ingrid, nie je podľa mňa dôležité, koľko ukazuje váha, pokiaľ človek dobre vyzerá, predsa svaly sú ťažšie ako tuk, a mať o 5 kg viac a obliecť o dve čísla menšie nohavice predsa o niečom svedčí :D
2-3 mesiace su nevyhnutne minimum...vzdajte sa tyvh iluzornych prestav, ze schdnete za tyzden ! :( a tiez prestante verit tom, ze ak vazite o 1-2 kg menej, ze ste schudli...zacnite sa konecne riadit mierami a nie vahou, sakra
stavim sa, ze o par dni budes mat o 2 kg menej "vdaka" prehanadlu, ktore tvoj organizmus odvodni...
otvorte si google alebo chodte do kniznice a nastudujte si povinne minimum a prestante spekulovat
To, ze pri niecom zo zaciatku nechudnes, neznamena, ze neschudnes neskor. Napr. zmena jedalnicka znamena neskor zmenu metabolizmu, ale ten na to potrebuje cas. Ak je dlhodobo poskodeny roznymi dietami, tak este viac casu. Organizmus sa musi pripravit na situaciu, ked si povie, ze mam dost toho, nemusim vytvarat zasoby... Chce to len vydrzat a nevzdavat to v zaciatkoch...
Adam, dobree že deti:D nevadi..
laVra no najviac by som chcela z noh schudnut aj preto ten aerobic ale aj preto aby to slo rychlejsie a aby som zaroven aj posilnovala..
a rozhodla som sa takto preto, lebo mam taky pocit že mi nic nepomaha.. jedla som zdravo a popri tom ten aerobic ale to som mala skor pocit že priberam.. tak som to po dvoch mesiacoch vzdala.. neschudla som.. tak idem na to takto...