Schudli ste v posilnovni?

Mimi888

ina_ingrid: Ďakujem za radu. Snažím si dávať na večer už iba niečo ľahké, napr. musli, rybku a čo najmenej sacharidov. Snáď takto je to ok. :)

B.: Ja nemám problém nemyslieť na jedlo, ale hladovať predsa zase nemôžem. Kedysi som mohla aj celé kura zjesť o polnoci a žiadne priberanie, celé tie roky, až raz....a preto sa snažím stravovať čo najlepšie, nech pekne idú kilečka dolu.

B.

Ja si myslím, že je dobré jesť vždy po malých dávkach, jedno kedy o polnoci, o jednej, o druhej, najlepšie každú hodinku a efekt sa isto dostaví - ha, ha.
Horšie ako nežranie je podľa mňa myslenie na žrádlo. Treba to nejako dostať z hlavy von, najlepšie pivom:)

Mimi888

Čo sa týka tej úpravy stravy, stačí keď budem jesť posledný krát o siedmej večer, keď chodievam spať o polnoci?
Teraz som si o siedmej dala konzervu tuniaka. Myslíte, že rybka na večer uškodí?

bubinko83

mimi ja mam podobny problem s prsiami a všetky baby mi zavidia.A ja sa nad tym trapim,lebo nechcem take kozy.Ale poviem ti raz som bola dost štihla a dost mi padli vtedy aj prsia.Určite som Z nich vela schudla.Ale necvičila som ani nič.Schudla som vtedy asi 15kg za rok.Ale všade som schudla,nie len na určitych partiach.

petiii

ahoj, chcem sa spytat, ci je v pohode, ze na desiatu si obcas dam 150g tvarohu s jahodovovym jogurtom, lebo samy tvaroh mi nechuti, samozrejme ze odtucneny.
A ako olovrant mrkvu, lebo ja zvyknem stale daco chrumstat :D
Uz 2 tyzdne chodim na beziaci pas kazdy 2den po 45 min, 3 min beh a 1,5min rychla chodza... tak dufam ze vysledky sa dostavia

doubledog

myslim, ze ubytok tuku sa prejavi aj na tejto telesnej partii.
aspon co tak sledujem, vsetky baby, ak schudnu, tak sa im zmensia aj prsia.
vacsina to samozrejme vnima negativne, teba to asi potesi.

Mimi888

Zatiaľ sa mi úspešne darí dodržiavať správny režim jedenia. Dúfam, že o nejaký ten čas sa mi dostavia kladné výsledky. Momentálne pociťujem vždy ráno veľký hlad, takže to bude asi tým, že večer nič nejem.
Avšak chcem vás poprosiť o radu. Viete mi poradiť nejaké cviky/diétu na prsia? Veľkosť D je pri mojej výške/váhe dosť veľa. To skôr zhodím niečo z brucha než z pŕs. Ako odbúram aspoň trochu tuku z týchto proporcií? Sú na to nejaké triky? Viem, že muži v tom vidia samé výhody, ale už len pri výbere vhodného trička mám dosť problém a nie to vykonávania nejakej tej športovej aktivity. :-/