Chcem sa spytat či da sa schudnut v posilovni alebo skor aerobikom,alebo inym športom.Potrebujem zhodit asi 6-7 kil.Ale nechcem byt len chuda ale aj trošku vyformovana.Poradte!
Schudli ste v posilnovni?
bubiko - telo sacharidy potrebuje,preto ráno sú veľmi vhodné - je to prvá energia, po ktorej siahne.Ináč cukry by mali byť zastúpené v jedle celý deň - no od rána akoby s klesajúcou tendenciou.Najprv rýchle cukry, v odpoludňajších hodinách pomalé,ktoré si berieme napr. zo strukovín.Bez cukrov to nejde.Súhlas s doubledog.
Skús si niečo nájsť o glykemickom indexe rôzných potravín.
takže ked si chcem dat trošku sladkeho tak skor doobeda?
prečo su dobre bielkoviny na večeru?
Doubledog, áno počula. Len je to pre mňa zo začiatku dosť zložité, vtesnať do môjho denného režimu trikrát viac jedla. V práci si dám obed a potom, až keď pricestujem večer domov, si dávam večeru. V práci nemám čas už ani na jedno jabĺčko na olovrant. V prvom rade si to budem musieť rozplánovať. Ako zvládate jesť 5xdenne vy pracujúci? Kedy máte na to čas?
Mirka 23, určite vyskúšam. Očistná kúra v črevách mi určite len prospeje. :)
Ďakujem vám za držanie palcov. Včera som si dala poslednú večeru o siedmej večer a silou mocou som nejako vydržala, ale ráno ma už čakalo nepríjemné škvŕkanie v žalúdku, tak som to vyriešila musli tyčinkou s Acidkom. Aspoň tak na začiatok.
Vyprážané jedla nejem takmer vôbec a sladkosti sa snažím už mesiac obmedzovať.
Takže zatiaľ mám vôľu pevnú. :-) Určite vás priebežne budem informovať o výsledkoch, či to zaberá a verím, že tieto informácie budú nápomocné aj ostatným ľuďom s podobným problémom. :-)