Schudli ste v posilnovni?

bubinko83

doubledog,ja určite nechcem schudnut NEJEDENIM ,ak si si nevšimol ja sa tu bavim aky šport je vhodny aby som schudla aj formovala.Ja som tu stravu ani neriešila.

doubledog

ina_ingrid, uvidis, ze zajtra sa tu zas objavi tema od nejakej baby, co chce schudnut tym, ze nic neje. :)
tak sa priprav, inak sa rozculis.

ina_ingrid

ospravedlnujem sa,ale ja to pisem vseobecne k tomuto foru ako celku, nie iba k tejto teme...dookola sa tu objavuju nejake myty o chudnuti,asi sa budem uz iba pasivne prizerat, nema zmysel snazit sa ich vyvracat

bubinko83

ingrid ja chapem že sval je tažši a viem aj to že su doležitejšie cm ale nechapem čo ta tu rozčuluje.Ved to je forum kde sa ludia chodia radit a diskutovat.A to že chcem schudnut par kil neznamena že som retardovana a neviem o čom to je.

ina_ingrid

presne ako jancecka hovori

pripajam sa...cm nepusti...
aj ja som bola v 18r. 45 kg haluzka, teraz mam o 4,5 r. a 5 kg viac /pokial cvicim/, ale miery snad lepsie ako vtedy a natiahnem sa do tych istych obtiahnutych rifli - a nestresujem z tej vahy!

myslim, ze vobec nemate predstavu, kolko by ste mali schudnut, chcete na vahe iba vidiet idealne cislo...keby ste cvicili, pokial by ste dosiahli priblizne idealne miery, mozno by ste boli z tej vahy samy prekvapene.../ze k ziadnenu "schudnutiu" nedoslo"/...bavime sa o ludoch, co chu schudnut okolo 5-10 kg
to by ste vsak museli zniest a predychat ten pociatocny prirastok na vahe

toto forum mi iba robi nervy, ked to tu citam...