pozerala som o tom na nete a nasla som malinko informacii:(nevite nieco o nej?kamoska mojej znamej pomocou nej schudla za 4 mesiac takmer 27 kil....je to zdrave?
Bielkovinova dieta?
MYslím že všetko čo si potrebuješ prečítať o tejto diéte nájdeš aj tu :)
www.tabletky-na-chudnutie.sk snáď ti to pomôže.
Tak či tak, ako sa tu aj spomína, žiadne rýchle chudnutie nie je zdravé...
kilecko ako sa drzis, nevzdala si to? :)
ziadne rychle chudnutie nie je zdrave
pokiaľ viem, tak bielkoviny sú ok, pokiaľ sa jedia s dostatočným množstvom tukov. Je známi aj tzv. zajačí hlad (rabbit starvation), kedy jedli veľa chudého králičieho mäsa, čo viedlo k zdravotným problémom.
Aj paleo sa od svojich počiatkov už v tomto smere mierne zmenilo, a neodporúčajú ako na začiatku veľa chudého mäsa.
S čistými bielkovinami to netreba preháňať a hlavne nie dlhodobo.
Zo zdravých tukov (živočíšny, kokos, maslo, olivový olej, avokádo) sa, pokiaľ viem, nepriberá a nespôsobujú zdravotné problémy ak sa nekonzumujú naraz s väčším množstvom sacharidov. Takže bielkoviny+tuky+zelenina dobrá a zdravá kombinácia.
a to vam chuti stale jest len bielkoviny? ja neviem ci by som to dokazala..
keď som ja patrala o nejakom vyskume a výsledkoch v tomto type diét našla som to len u MUDr. Kozára, www.mdiet.sk . Myslím že je to vhodná metóda a jej základy sú obsiahnuté aj vo viac popísanej Dukanovej a paleo diéte.
Ja som si dala teraz na 3 dní dukanovu od dnes som si dala už ráno aj ovocie mandarinku ale ináč jem len bielkoviny a od zajtra si pridám zeleninu úbytok váhy 2 kg tak som sa z váhou konečne pohla ,dúfam že to dotiahnem do úspešného konca
nemylis sa je to to iste
bielkovinova dieta je vlastne dukanova dieta alebo sa mylim
musim dat indexke za pravdu tiez som drzala tuto ketonovu dietu a schudla som dost vela. Podla mna je setrnejsia a zdravsia ako klasicka drasticka dieta