Kyselina listova

ja888

kyselinu listovu dostat vsade v prirode, obsahuje ju skoro kazde ovocie a zelenina, hlavne zelene listy, rozne buriny ako zihlava, kozonoha, hluchavka, kapusta, kel, vnate, brokolica, dokonca orechy hlavne lieskovce, je jej plna priroda. Staci si denne spravit jedno zelene smoothie alebo odstavit uhorku, nejake listy, mrkvu, jablko proste hocico. ale lenivi ludia si myslia ze im pomoze ta umelo vytvorena z lekarne

ZemanuelaZ

Tak super, ze jej to aj doktor potvrdil, ze ho moze brat aj pri jej zdravotnom stave. Tak jasne, ze po potrate nema zmysel sa hned nejako ponahlat na dalsie dietatko pretoze sa z toho musi spamatat aj telo aj samotna zena, ale verim, ze pomoze :)

Romanka25

ano babenky, uz vieme ze nemoze uskodit. Pytala sa nan aj svojho lekara ked bola na kontrole a povedal ze bez najmensieho problemu. Ale ze by sa s dietatkom nemuseli nejako ponahlat nech tomu este daju aspon mesiach. Tak ho zacala brat, tak uvidime.

kyselka

Ked nebudete brat kyselinu listovu, moze sa ti narodit dieta s razstepom chrbtice. Tak vyber si ci ho budes alebo nebudes brat. Potrat a antikoncepciu absolutne neodporucam!

ZemanuelaZ

tak kyselina listova alebo teda femibion neobsahuje nic take co by po potrate mohlo nejako skodit telu. Skor pomoze..

Romanka25

tak super, mali sme obavu, ze ho nebude moct brat, ale toto je fajn sprava.. :) pauzu si daju par mesiacov, ale chce planuju do pol roka babo, tak sa ma pytala, ze ci moze ho zacat brat len som jej nevedela povedat :)

lili303

zalezi to od kyretaze.. Ale co sa tyka takychto vitaminov, tak nevidim dovod aby po par mesiacoch nemohla to zacat brat. Myslim, ze by jej mohol len prospiet.

Joleen

Ked mala aj kyretaz opdorucuje sa s ďalším otehotnenim pockat aspon pol roka. Ked nemala mala by si dat aspon 2 - 3 m pauzu a za tu dobu moze klidne brat femibion alebo centravit prenatal

Romanka25

kočeny potrebujem radu, švagriná pár mesiacov dozadu potratila a chceli by sa posnažiť o dieťatko. Myslíte, že aj po potrate môže začať bez problémov brať femibion? či je tam nejaké obmedzenie?