neviete niekto kde by som vedela zohnat kysleniu listovu?? da sa zohnat iba na predpis alebo aj volne v lekarni?? kolko asi stoji ?, dakujem :)
Kyselina listova
Jasne, kyselina listova je velmi prospesna v tehu ale problemom je ze coraz viac zien ma problem s tym ze telo ju nedokaze spravne premenit a vyuzit tak ako by bolo potrebne
Zaujímavé že na zdravie.sk máte internet ale niečo o femibion alebo centravit prenatal alebo iných vit pre tehu internet nemáte. Keby ste do pána google zadali femibion tak by ste sa o tom viacej dozvedeli l okrem toho že načo to je!
ja som brala kyselinu listovu ale nie samotnu, ja som ju brala v podobe femibionu :) a podarilo sa nam po par mesiacoch otehotniet, mam pocit, ze on obsahuje este aj ine vitaminy potrebne pre spravny vyvin dieta
ahojte, snazim sa otehotniet a doktor mi kazal brat kyselinu listovu vraj by mi mohla napomoct aby som ostala tehu, nemate s tym niektora skuenosti?
hej? tak super.. :-) dufam ze aj vdaka femibionu bude nase dietatko zdrave
kludne sa moze uzivat do kym neskoncite s kojenim, predsa tie latky dostane dietatko aj cez mlieko :)
nie je na predpis, je to volnopredajny liek :) staci zajst do lekarne a vypytat si ho :) a femibion 2 sa ma dokedy uzivat?
baby a femibion je na predpis alebo je to volnopredajny liek? :)
ano, ano :-) aj ja som ho zacala uzivat na podnet mojho lekara a nelutujem.. cenovo je velmi prijatelny a viem ze to nie je len nejaky drahy reklamny tah :-) teraz uz viac ako dva mesiace som na femibione 2 :)
asi si mala na mysli femibion, nie? Mne ho akurat nejake dva tyzdne po tom ako som sa to tu pytala odporucil aj moj gynekolog, tak som ho zacala brat a uz som aj presla z femibionu 1 na 2 :-)