Kyselina listova

sofkasofka

vrvra nie je to len o samotnej kyseline, je aj kvantum iných vitamínov, ktoré potrebuje tvoje dieťa keď ho čakáš :) preto je potrebné to na čo sa pýtaš, brať viac vitamínov, aj v strave ale aj takýmto spôsobom ako vitamíny. Len si treba vybrať ten ktorý má lepšie zloženie.

vrvra

ahojte
viete mi prosím nejako pomôcť? ...pretože sa strácam...čo je najlepšie užívať počas tehotenstva?? čítala som mnohé články o tom, že kyselina listová je veľmi prospešná a pre dieťatko nesmierne dôležitá ibaže stačí, keď budem užívať len kyselinu listovú samotné? alebo mám radšej začať užívať niečo ako femibion, mamavit alebo niečo podobné? čo obsahuje viac vitamínov?

Romanka25

sonicka moja svagrina sa informovala ako je to s kyselinou listovou a dokonca aj gyn jej povedal ze malokedy staci brat len samotnu kyselinu listovu, ze pre dieta su potrebne aj ine vitaminy v kombinacii s kyselinou listovou..

SONICKAaa

Kyselina listova je volno predajny vitamin, mozte si kupit bud v lekarni, alebo na internete.. odporucil by som Ti objednavat z internet kde si najdete najlepsie cenove balenie..vyskusaj www.heureka.sk ..cena zalezi ake mnozstvo a ake balenie..kyselinalistova.sk ...tam najdes potrebne informacie kyseliny listovej..alebo pozri na wikipediu..

helencita

Je potrebné aby tá hladina tohto vitamínu v tele bola už predtým ako otehotnieš. To znamená keď sa začnete o dieťa snažiť tak by bolo vhodné aby tvoje telo tieto vitamíny malo v dostatočnom množstve. Aby ich vedelo, ak otehotnieš bez problémov poskytnúť bábu..

Teerezz

vitaminy je dobre zacat uzivat uz pred tehotenstvom. Ked sa len o dietatko snazite. Aby ste mu pripravili take nazvem to ze idealne vitaminove podmienky pre rast :)))

Pilysia

dôležitý pri vývoji mozgu? to by som si teda naozaj nemyslela. Takže je veľmi dôležité aby žena mala dostatok týchto vitamínov v tehotenstve? či mala by mať istú hladinu vitamínu D aj pred tehotenstvom?

hedviga1884

Joleen prepac nedalo sa mi sem dostat skor. Teraz koncim 18tt. Uz coraz viac rastiem. A velmi ma to tesi - zatial to vyzera tak ze sme obaja zdravi :-)

IvanaIva

Pilysia je dôležitejší viac akoby si si aj myslela, že? :-) ja som si tiež najprv myslela, že brať nejaké vitamíny je zbytočné. Ale teraz keď už mám dieťa viem, že som urobila dobre, že som ich brala, že som dala na gynekológa a začala som po vitamínoch viac "pátrať"

nikuska333

Vitamín D konkrétne D3 je veľmi potrebný čo sa týka vývoju mozgu dieťaťa. Keby ho nedostávalo toľko koľko potrebuje tak je možné, že vývoj mozgu bude ohrozený a v budúcnosti to môže mať následky :-(