Aký je podľa vás najbezpečnejší sex? Mohli by ste mi poradiť aj z vaších vlastných skúseností?.Antikoncepciu vylučujem a chcela by som aby ste mi poradili...
Bezpečný sex
idealne pouzivanie nie idealny pripad
tak to potom nieje idealny pripad ked je kondom poskodeny, alebo ked zena uziva hak a berie atb a ma nechraneny pohlavny styk. toto niesu idealne pripady
skor ide o to ci je kondom poskodeny
ach boze.. musi to byt s tym sexom take zlozite...:( z kazdej strany cihaju spermie.. a este k tomu, ake su priebojne.. tie asi maloco zastavi :D
Velmi jednoducho, plasti su otvorena struktura z nich stale daco presakuje, prechadza nimi a podobne. ;) Nastuduj si nejaky plast a prides na to ;) preto sa aj kvalitne potraviny napr. davaju do skola lebo sklo neprepusta nic. Nekvalitnejsie idu do plastu :) ... to je vlastnost materialu ;) ...
nechapem ako sa mozu spermie dostat do tela zeny cez kondom..???
Em515 nieje ako som uz pisal v predoslom prispevku
kondom ma pearlov index 2-15%
pricom 15 je bezne pouzivanie 2 je idealne
cize ak ho bude presne podla navodu uzivat 100 parov bude kondom roka minimalne 2 zeny tehotne
treba davat bacha aby nebol poskodeny / pokrceny obal a teda ani kondom
no wikipedia tvrdi ze prienik je A and B
nie A or B
chcem to chapat nie brat to ako fakt toto mi nesedi tak mi to pls vysvetli :o) thx
*odklonim
Odklonom sa od vasej temy o pravdepodobnosti spat k otazke...
Co sa tyka kondomov, tie su predsa bezpecne 100%, ak sa neroztrhne, nezvlecie, alebo nie je nasadeny prineskoro, nie je tak?