Bezpečný sex

krtko-lampa

Nooo a nech sa predavaju kociky, dudliky a podobne veci :D

Prerusovana je najlepsia :D ziadna robota iba ta postrieka :D no boze umyjes sa :D ...

krtko-lampa

niekto ak vies nieco zo statistiky tak ti musi dopnut, ze aj ked to skombinujes nie je to ucinnejsie ako HAK.

pravdepodobnost javu C, ktory vznikne sumou dvoch javov je sucet minus prienik :) cize:

P(C)=P(A)+P(B)-P(A).P(B)

Preratavaj si vsetko a prides na to, ze aj 2 metody posuvaju tu pravdepodobnost iba minimalne ;) ...

Ale dobre dobre HAK je svinstvo OK OK dievcata ;) tak pouzite 150 nespolahlivych metod :D a neratajte to ... ale ja vam poviem, ze ani ich kombinacia to az tak velmi neposuva do "bezpecneho sexu" ;) ...

Pekny den :)

niekto

najbezpecnejsie je chrbtom k sebe a kazdy sam

ked chces percenta tak na nasom trhu je po hak najucinejsi asi pharmatex ( pokial viem ) je to spermicid narozdiel od hak je to riadna piplacka (aplikuje sa pred stykom)

ked to chces v cislach
ucinost antikoncepcie sa udava v tkzvn pearlovom indexe udava pravdepodobnost ze zena otehotnie za rok /12 cyklov

hak ma 0,1-0,3% ( idealne uzivanie) 8 pri beznom(sem tam nejake antibiotikum zabudnuta tabletka)
to znamezna ze pri idealnom uzivani otehotehotneju za rok 1-3 zeny z 1000

pharmatex ma 0,7 -2,8% cize ked dodrzis co je v letaku je to 0,7->7/1000 zien za rok myslim ze tam nieje az taky velky rozdiel ci 1/1000 alebo 7/1000 ZA ROK
ja osobne pharmatex pre istotu kombinujem
sam o sebe je zhruba 10 krat ucinejsi ako kondom (kondom ma pi 2-15%)
bud teda pharmatex + kondom prerusovana suloz alebo kalendarna metoda plodnych dni ked to skombinujes je to ucinejsie ako hak

v kazdom pripade plati co som napisal na zaciatku

kvietok23

HAK nie je 100% ochrana...pretoze 100% ti neda nikto. je to len najucinnejsia forma ochrany, pretoze tie percenta, ktore jej priemer zhorsuju su kvoli nespravnemu, uzivaniu tabletiek, alebo ich vynechavaniu. ale ako sa vravi: 100 ochrana je chrbtom k sebe a kazdy sam :)

kvietok23

HAK nie je 100% ochrana...pretoze 100% ti neda nikto. je to len najucinnejsia forma ochrany, pretoze tie percenta, ktore jej priemer zhorsuju su kvoli nespravnemu, uzivaniu tabletiek, alebo ich vynechavaniu. ale ako sa vravi: 100 ochrana je chrbtom k sebe a kazdy sam :)

saasinka

vy si myslite ze hak je 100% ochrana? len sa pytam.. a rada by som pocut odpoved. ja si myslim, ze kondomy su bezpecnejsie ak si dava clovek pozor.